Netwerkbijeenkomst voor zorg in- en verkopers

Als zorg in- en verkoper streef je gezamenlijk één doel na, namelijk de best passende zorg voor de bewoner/cliënt/patiënt. Met eenzelfde doel voor ogen lijkt het relatief eenvoudig om dit met elkaar te organiseren. De realiteit is soms toch weerbarstig, we zien hier een aantal uitdagingen in het zorgveld.

Om maar eens wat voorbeelden te noemen: herken jij dat je aan beide kanten van de tafel niet altijd dezelfde taal spreekt waardoor verwachtingen niet helder zijn? Of dat je door onvoldoende informatie niet tot de gewenste resultaten komt?

Daar brengen we vanuit BdB Zorg en BdB Overheid graag verandering in! Vanuit BdB Zorg zijn wij namelijk in contact met veel zorg in- en verkopers van verschillende organisaties en sectoren uit het hele land. Om de twee werelden van zorg in- en verkoop bij elkaar te brengen organiseren we een netwerkbijeenkomst op 29 juni aanstaande.

Naast netwerken staat de bijeenkomst in het teken van inspiratie opdoen. Dit doen we dit jaar door middel van interactieve werk- en spelvormen. Het thema dat we hierbij centraal stellen is ‘Sterk samenspel’. Het wordt weer een netwerkbijeenkomst die je niet wilt missen!

Kom jij 29 juni a.s. naar de netwerkbijeenkomst voor zorg in- en verkopers?

Datum 
29 juni 2023 

Tijd 
15:00 - 17:00 uur 

Investering 
Deelname is kosteloos 

Locatie 
Fysiek, omgeving Amersfoort 

Doelgroep
Professionals die zich bezighouden met de contractering van zorg. Bijvoorbeeld zorg in- of verkoper, accountmanager, contractmanager, beleidsmedewerker en relatiebeheerder.

Meer informatie 
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Scheer of Eline Odding. 

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top