Eline
Odding

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen? 
Mijn achtergrond is een opleiding tot fysiotherapeut, gevolgd door een master Healthcare management. Via contacten vanuit mijn masterstage ben ik in contact gekomen met BdB. Ik werd direct enthousiast en ben gestart als organisatieontwikkelaar.

Wat betekent samenwerken voor jou? 
Samenwerken betekent voor mij het beste in elkaar naar boven halen. Elkaar met plezier helpen om elke keer het beste resultaat te behalen.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB? 
De diversiteit, vrijheid en plezier met collega's maken mij enthousiast over het werken bij BdB. De aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om te doen waar ik enthousiast van word, houden mij gemotiveerd.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Als organisatieontwikkelaar binnen BdB zet ik mij volop in om vraagstukken op het gebied van financiering van zorg. Vanuit zowel BdB Zorg als BdB Overheid vervul ik diverse rollen zoals interimmer, projectleider en trainer. Om vanuit elke rol bij te dragen aan passende financiering van de zorg in Nederland. Mijn kracht zit in mijn resultaatgerichtheid, mijn vermogen om mensen te verbinden en mijn analytische blik.

Wat is je passie naast je werk? 
Naast het werken vind ik het leuk om fanatiek met sport bezig te zijn, met name hardlopen en wielrennen.

Top