Eline
Scheer

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn achtergrond is een bacheloropleiding in de gezondheidswetenschappen met een master Health Economics. Via een carrièreweek op de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik met BdB in contact gekomen. Ik was direct enthousiast over de organisatie en ben er werkzaam geraakt.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij elkaar versterken en het beste in elkaar naar boven halen. Door goede afstemming en duidelijke afspraken met elkaar het gezamenlijke doel met succes behalen.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
De positieve energie, dynamiek en diversiteit maken mij enthousiast over werken bij BdB. De afwisseling in onze werkzaamheden en de aandacht voor persoonlijke groei en ambities houden mij altijd scherp en gemotiveerd.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Met plezier zet ik mij in voor de zorgsector. In deze sector buig ik mij graag over thema’s als zorgverkoop en projectmatig werken. Met een analytische blik en gevoel voor structuur verbind ik graag mensen, data en informatie.

Wat is je passie naast je werk?
Naast werk word ik blij van gezellige mensen, bijzondere reizen en sporten in allerlei vormen - van hardlopen, tennis tot volleybal. Je zou mij kunnen strikken voor een jaar over de wereld reizen met rugzak en zonder plan.

Top