De missie van ons bedrijf is om met scherpte, plezier en inhoud, samen met onze relaties,
aantoonbare en duurzame effecten te bereiken.

30 Jaar

toonaangevend in organisatieontwikkeling

3500

succesvol afgeronde projecten met impact

35

betrokken en ondernemende professionals

Markt in ontwikkeling

De tijd waarin wij leven vraagt steeds sneller om verandering, om ontwikkeling. Hoe organisaties inspelen op transities en eigen ambities, bepaalt hun succes. Binnen de bouw-, overheids- en zorgsector hebben wij een bevoorrechte positie om organisaties te ondersteunen in hun missie om Nederland mooier, veiliger, gezonder, duurzamer en leefbaarder te maken.

Lees meer over Bouw

Lees meer over Zorg

Lees meer over Overheid

Onze mensen
maken het verschil

Naast onze positieve energie, samenspel en beweging zit de kracht van onze mensen in de inhoudelijke kennis van kernprocessen met een brede marktverankering. Door met onze talenten en creativiteit maximaal aan te sluiten bij onze relaties lukt het om altijd beweging te creëren.

Organisatie-
ontwikkeling

Ons vak is organisatieontwikkeling. Wij hebben inhoudelijke kennis van de sector, schakelen snel, zijn praktisch ingesteld en bereiken samen met onze relaties, aantoonbare en duurzame effecten. Als organisatieontwikkelaars vervullen wij verschillende rollen:

  • Programmamanager
  • Projectleider/-ondersteuner
  • Interim
  • Strategisch adviseur
  • Onderzoeker of auditor
  • Trainer
  • Adviseur
  • Teamcoach of personal coach


Ons drieluik is leidend bij alles wat wij doen

Creëren van vernieuwing

Stilstand is achteruitgang. Behoeftes en verwachtingen veranderen. Genoeg reden dus voor continue ontwikkeling. Wij ondersteunen met het creëren van vernieuwing, een heldere visie en een wezenlijke innovatie. Van idee tot concept en van pilot tot uitrol.

Realiseren van ambities

Het kan altijd beter. Gezonde organisaties en teams herkennen verbeterpotentieel en zetten deze om in ambities. De lat komt steeds hoger te liggen. Samen met onze relatie realiseren wij deze ambities. Van verbeterpotentieel naar concrete plannen die met draagvlak en benodigde structuur worden geïmplementeerd en tot aantoonbare resultaten worden gebracht.

Garanderen van prestaties

Geen verbetering zonder een goede basis. In een veranderende wereld betekent dit processen die continu worden aangescherpt, management dat stuurt op actuele informatie en medewerkers die beschikken over actuele kennis en vaardigheden. Alles om de prestatie te garanderen.

Publicaties

Sectoronderzoek Zorg - Topstructuren ouderenzorg
Klantverhaal Kijkje in de keuken bij RIBW-NR
Benchmark DMS
Top