Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies & Opleidingen

07-03-2023
Training

Projectervaring in één dag

Herken je dat projecten met veel energie worden gestart maar na verloop van tijd jou veel energie kosten? Herken je dat projecten oneindig doorlopen? Of herken jij dat er geen duidelijke richting is in de projecten? Dan is deze ‘Projectervaring in één dag’ echt iets voor jou!

16-03-2023
BdB Aan Tafel

Regionaal samenwerken vanuit het Integraal Zorg Akkoord - Ben jij al aangehaakt?

Tijdens de Aan Tafel Sessie staan we uitgebreid stil bij de verplichtingen en ambities in regionale samenwerking vanuit het IZA. Na dit gesprek loop jij van tafel met nieuwe ideeën en kennis over het thema.

30-03-2023
Training

Waarderend Auditen - voorjaar

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

01-04-2023
Experttraject

Experttraject Accountmanagement in de zorg

Ben je al bedreven in het vakgebied van zorgverkoop en op zoek naar die extra stap die jij kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en waarmeer je vanuit jouw rol nog meer waarde toe kan voegen voor de organisatie? Dan is het gloednieuwe Experttraject van Accountmanagement in de zorg echt iets voor jou. 

18-04-2023
19-04-2023
08-06-2023
Ontwikkeltraject

Verpleegkundig Leiderschap - voorjaar

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, continue bezig met persoonlijke ontwikkeling en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van de organisatie, maar weet je niet goed hoe?

19-04-2023
BdBuiten

BdB Fietspeloton - april 2023

De fiets verbindt, de fiets geeft energie en inspiratie! Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug?

09-05-2023
30-05-2023
13-06-2023
Ontwikkeltraject

Projectleider in de Zorg

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie; schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject 'Projectleider in de Zorg'!

11-05-2023
25-05-2023
Ontwikkeltraject

Ontwikkeltraject Accountmanagement in de Zorg voorjaar 2023

Ben je zoekende in jouw rol als accountmanager/zorgverkoper? Wat het precies inhoudt en wat daarin van je wordt verwacht? Wil je meer invloed uitoefenen intern en extern? Merk je dat je vooral ad hoc bezig bent en de omslag wil maken naar een meer proactieve houding in de contractering? Dan gaat dit ontwikkeltraject Accountmanagement in de Zorg je veel antwoorden geven.

16-05-2023
08-06-2023
30-11-2023
Ontwikkeltraject

Contractgericht samenwerken in het sociaal domein (Wmo en Jeugdwet)

Ben je op zoek naar handvatten om meer grip te krijgen op de kwaliteit van de zorg die je inkoopt? Merk je dat het soms lastig is om écht vanuit strategisch partnership samen te werken om de doelstellingen van jouw gemeente te behalen? Dan is het ontwikkeltraject Contractgericht samenwerken in het sociaal domein iets voor jou!

06-06-2023
07-06-2023
Ontwikkeltraject

De Verbindende Schakel

Als adviseur of beleidsfunctionaris heb je dagelijks te maken met verschillende opdrachtgevers en (interne) klanten. Je schakelt daarbij continu tussen inhoud, proces en relatie. In alle drukte en hectiek is er veelal weinig tijd om vanuit je functie en vak te reflecteren op je toegevoegde waarde voor de organisatie. Dit ontwikkeltraject biedt hierin een uitkomst. 

20-06-2023
Training

De Kwaliteitsinfluencer in de zorg

Wil je kwaliteit intern naar een nieuw niveau tillen op een moderne, dynamische en inspirerende manier? En de leerpunten van een interne audit net zo viral laten gaan zoals influencers dat doen met de laatste trends op het gebied van lifestyle?

06-09-2023
BdBuiten

BdB Fietspeloton - september 2023

De fiets verbindt, de fiets geeft energie en inspiratie! Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug?

12-09-2023
28-09-2023
10-10-2023
Ontwikkeltraject

Adviseur Kwaliteit in de Zorg najaar

Ben jij een (startende) adviseur kwaliteit, kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker kwaliteit, specialist kwaliteit en veiligheid of een andere professional die zich richt op kwaliteit en veiligheid in de zorg? In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je nieuwe functie of hebben wij aandacht voor persoonlijke doorontwikkeling.

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies en opleidingen over relevante kansen en uitdagingen in de bouw, zorg of overheid. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze inspiratie sessies?

Top