Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies & Opleidingen

27-09-2022
11-10-2022
01-11-2022
Ontwikkeltraject

Adviseur Kwaliteit in de Zorg

Ben jij een (startende) adviseur kwaliteit, kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker kwaliteit, specialist kwaliteit en veiligheid of een andere professional die zich richt op kwaliteit en veiligheid in de zorg? In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je nieuwe functie of hebben wij aandacht voor persoonlijke doorontwikkeling.

27-09-2022
BdB Aan Tafel

BdB Aan tafel; We hebben gegund, en nu?

In gesprek met zorgverkopers van zorgaanbieders en contractmanagers van gemeenten over het onbenut potentieel in het implementatieproces, na de gunning van een aanbesteding.

04-10-2022
Training

De Kwaliteitsinfluencer in de zorg

Wil je kwaliteit intern naar een nieuw niveau tillen op een moderne, dynamische en inspirerende manier? En de leerpunten van een interne audit net zo viral laten gaan zoals influencers dat doen met de laatste trends op het gebied van lifestyle?

06-10-2022
BdB Aan Tafel

BdB Aan Tafel over de inrichting van projectmanagement in zorgorganisaties

Op 6 oktober gaan we graag met elkaar in gesprek over wat diverse zorgorganisaties van elkaar kunnen leren over het goed inrichten van projectmanagement binnen de eigen organisatie. Schuif jij aan?

12-10-2022
13-10-2022
01-12-2022
Ontwikkeltraject

Verpleegkundig Leiderschap - najaar

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, continue bezig met persoonlijke ontwikkeling en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van de organisatie, maar weet je niet goed hoe?

08-11-2022
29-11-2022
13-12-2022
Ontwikkeltraject

Projectleider in de Zorg

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie; schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject 'Projectleider in de Zorg'!

16-11-2022
17-11-2022
11-01-2023
Ontwikkeltraject

Medisch Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde - najaar

Ben jij een specialist oudergeneeskunde en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van jouw organisatie, en zoek je naar inspiratie om dit vorm te geven? Schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject Medisch Leiderschap! 

24-11-2022
Training

Waarderend Auditen - najaar

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

07-03-2023
Training

Projectervaring in één dag

Herken je dat projecten met veel energie worden gestart maar na verloop van tijd jou veel energie kosten? Herken je dat projecten oneindig doorlopen? Of herken jij dat er geen duidelijke richting is in de projecten? Dan is deze ‘Projectervaring in één dag’ echt iets voor jou!

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies en opleidingen over relevante kansen en uitdagingen in de bouw, zorg of overheid. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze inspiratie sessies?

Top