Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies & Opleidingen

13-06-2024
14-06-2024
Samen sterk buiten

BdBuiten - 24 uurs editie - 2024

Als je als professional lekker in je vel zit en energie uitstraalt gaat je omgeving daar ook in mee. Waar kan je meer energie uit halen dan 24 uur in de natuur? Door in een andere omgeving te zijn en met elkaar unieke buitenactiviteiten te doen breken we op persoonlijk vlak én organisatieniveau de bestaande denkkaders open.

13-06-2024
Training

Waarderend Auditen - 2024

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

13-06-2024
BdB Aan tafel

Verpleegkundig leiderschap ten tijde van zorgtransformaties: hoe pak je de lead in veranderingen?

De Nederlandse zorgsector staat voor complexe uitdagingen. Het is een sector die zich voortdurend ontwikkelt, gedreven door veranderende behoeften van patiënten, technologische vooruitgang en maatschappelijke ontwikkelingen. Hierdoor wordt de zoektocht naar innovatieve manieren om zorg te verlenen steeds dringender.

18-06-2024
BdB Aan tafel

Een allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem, bestaat dat?

Hoe rijmt het kwaliteitskompas met de overige kwaliteitseisen en eigen waarden van de organisatie? Op dit moment hebben we te maken met een spanningsveld van verschillende soorten kwaliteitseisen binnen zorgorganisaties. Tijdens deze Aan tafel gaan we het gesprek aan over hoe je als zorgorganisatie om kan gaan met dit spanningsveld.

26-06-2024
BdBuiten

BdB Fietspeloton - juni 2024

De fiets verbindt, de fiets geeft energie en inspiratie! Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug?

05-09-2024
Bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst voor zorgverkopers

De financiële uitdagingen van zorgorganisaties zijn groot. De krapte op de arbeidsmarkt, de complexiteit én veranderlijkheid van de financiering van zorg, hebben invloed op de financiële gezondheid van een zorgorganisatie. Dit maakt dat ook jouw rol, bijdrage en opgave als zorgverkoper veranderen. Hoe doen anderen dit? BdB Zorg organiseert voor het derde jaar op rij het Netwerkevent voor professionals die zich bezighouden met de financiering van zorg!

11-09-2024
BdBuiten

BdB Fietspeloton - september 2024

De fiets verbindt, de fiets geeft energie en inspiratie! Waar kan je dat beter doen dan in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug?

12-09-2024
26-09-2024
08-10-2024
Ontwikkeltraject

Adviseur Kwaliteit in de Zorg - 2024

Ben jij een (startende) adviseur kwaliteit, kwaliteitsfunctionaris, beleidsmedewerker kwaliteit of een andere professional die zich richt op kwaliteit in de zorg? In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je nieuwe functie of hebben wij aandacht voor persoonlijke doorontwikkeling.

03-10-2024
29-10-2024
Ontwikkeltraject

Ontwikkeltraject Zorgverkoop - najaar 2024

Ben je zoekende in jouw rol als accountmanager/zorgverkoper? Wat het precies inhoudt en wat daarin van je wordt verwacht? Wil je meer invloed uitoefenen intern en extern? Merk je dat je vooral ad hoc bezig bent en de omslag wil maken naar een meer proactieve houding in de contractering? Dan gaat dit ontwikkeltraject Zorgverkoop je veel antwoorden geven.

08-10-2024
09-10-2024
10-12-2024
Ontwikkeltraject

De Verbindende Schakel - 2024

Als adviseur of beleidsfunctionaris heb je dagelijks te maken met verschillende opdrachtgevers en (interne) klanten. Je schakelt daarbij continu tussen inhoud, proces en relatie. In alle drukte en hectiek is er veelal weinig tijd om vanuit je functie en vak te reflecteren op je toegevoegde waarde voor de organisatie. Dit ontwikkeltraject biedt hierin een uitkomst.

05-11-2024
Training

Projectervaring in één dag - 2024

Herken je dat projecten met veel energie worden gestart maar na verloop van tijd jou veel energie kosten? Herken je dat projecten oneindig doorlopen? Of herken jij dat er geen duidelijke richting is in de projecten? Dan is deze 'Projectervaring in één dag' echt iets voor jou!

07-11-2024
Training

Waarderend Auditen - najaar 2024

Wil je meer waarde en bruikbare informatie halen uit interne audits? Is het de bedoeling dat de interne audits als minder controlerend worden ervaren en er een kwalitatief beter gesprek ontstaat? Dan sluit de waarderende auditmethodiek hier naadloos op aan.

01-01-2025
Bijeenkomst

Verpleegkundig leiderschap ten tijde van zorgtransformaties

Deze bijeenkomst biedt de gelegenheid voor verpleegkundigen om elkaar te inspireren, te informeren en te netwerken. Het thema is ‘Verpleegkundig leiderschap ten tijde van zorgtransformaties’, hiermee verkennen we de belangrijkste en nieuwste ontwikkelingen in ons dynamische zorgstelsel en hierbij de rol van verpleegkundig leiderschap en zeggenschap.

01-01-2025
Experttraject

Experttraject Zorgverkoop – Editie 2025

Ben je al bedreven in het vakgebied van zorgverkoop en op zoek naar die extra stap die jij kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en waarmeer je vanuit jouw rol nog meer waarde toe kan voegen voor de organisatie? Dan is het gloednieuwe Experttraject van Zorgverkoop echt iets voor jou. 

26-03-2025
27-03-2025
Ontwikkeltraject

Verpleegkundig Leiderschap - voorjaar 2025

Ben jij een ambitieuze verpleegkundige, continue bezig met persoonlijke ontwikkeling en wil je vanuit jouw inhoudelijke expertise meer invloed uitoefenen op de dagelijkse én strategische koers van de organisatie, maar weet je niet goed hoe?

15-05-2025
05-06-2025
26-06-2025
Ontwikkeltraject

Projectleider in de Zorg voorjaar 2025

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie; schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject 'Projectleider in de Zorg'!

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies en opleidingen over relevante kansen en uitdagingen in de bouw, zorg of overheid. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze inspiratie sessies?

Top