Onze diensten

Organisatieontwikkeling is ons vak. Wij werken vanuit diverse rollen met als basis vier inhoudelijke thema’s

Financiering van zorg

Verhoudingen tussen zorgorganisaties en financiers veranderen: duurzame samenwerkingen worden aangegaan en zorgorganisaties stellen zich steeds pro-actiever op. Zorgverkoop is volop in ontwikkeling. Zorgverkoop is een kernproces dat invloed heeft op de continuïteit en financiële gezondheid van organisaties. Dit vraagt om een sterke positie, heldere inrichting en professionele organisatie. Passende contracten die bijdragen aan het realiseren van doelen en ambities van de organisatie zijn hierbij het optimale resultaat.

“Passende financiering is voor de organisatie van cruciaal belang. Als zorgverkoper voer ik regie over het zorgverkoopproces en zorg ik dat wij samen onze doelen behalen.”

Wij zien de zorgverkoopcyclus als één van de bouwstenen van financiering van zorg. Samen met de bouwstenen doelen & strategie, stakeholders & markt, vertaling naar de praktijk en relatiemanagement vormen ze het fundament voor professioneel financiering van zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je de vijf bouwstenen van financiering van zorg, in de zorg goed en in samenhang organiseert, dit tot een optimaal resultaat leidt in de zorgverkoop.

Benieuwd hoe jij je verder kunt ontwikkelen in zorgverkoop? Wij helpen organisaties een volgende stap te zetten in het professioneel organiseren van een succesvolle financiering van zorg.

Voor meer informatie neem contact op met Marleen Leermakers.

Benieuwd naar de diverse opdrachten welke wij mochten vervullen? Lees dan verder!

Marleen Leermakers

Rollen die wij vervullen

Afhankelijk van het ontwikkelvraagstuk in één van de thema’s en het beoogde resultaat vervullen wij als organisatieontwikkelaars verschillende rollen.

Programma-
manager

Projectleider/
-ondersteuner

Interim

Strategisch
adviseur

Onderzoeker
of auditor

Trainer

Adviseur

Teamcoach
of personal
coach

Top