Leuk je te ontmoeten

Positieve energie en sterk samenspel zijn de krachten van ons team. Samen met de sector zijn we continu in beweging.

Wij zijn
BdB Zorg

Werken aan toekomstbestendige zorg doen wij vanuit de thema’s kwaliteit, zorgverkoop, projectmatig werken en leiderschap & samenspel.

Ontwikkelen in accountmanagement

Maak samen met ons de volgende stap in het professioneel organiseren van zorgverkoop. Neem deel aan het ontwikkeltraject accountmanagement in de zorg.

Gezond organiseren is ons vak

Binnen de zorgsector ondersteunen wij organisaties die dagelijks met hart en ziel bezig zijn om Nederland mooier, veiliger, gezonder en leefbaarder te maken.
Wij begrijpen de dynamiek en uitdagingen die de zorgsector zo uniek maakt. Wij schakelen snel, zijn praktisch ingesteld en bereiken samen met onze relaties, aantoonbare en duurzame effecten.

Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

De zorgsector is continu in ontwikkeling. Hoe beweeg je hierin mee? Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.

Actueel

Met creativiteit en actuele kennis van de uitdagingen in de markt zijn we continu samen in beweging.

13-02-2022
Onderzoek

Calamiteiten onderzoek in de Ouderenzorg

Om te leren van incidenten en calamiteiten in de zorg is het van belang een objectief en volledig onderzoek uit te voeren naar mogelijke oorzaken. Hoe wordt het calamiteitenonderzoek eigenlijk optimaal benut om bij te kunnen dragen aan het leren en verbeteren in zorgorganisaties? BdB Zorg vroeg het een tiental grote en kleine VVT organisaties en kwam tot een aantal belangrijke bevindingen. 

14-02-2022
Blog

Verpleegkundig leiderschap begint vooral niét bij jezelf

Onder de noemer verpleegkundig leiderschap roepen bestuurders, managers en vooral verpleegkundigen zelf op tot een emancipatie van de beroepsgroep. Verpleegkundigen moeten uit de schaduw van artsen en managers stappen en aanschuiven aan tafel. Niet alleen meepraten maar vooral meebeslissen luidt het devies.

10-02-2022
Inspiratiesessie

Verpleegkundig Leiderschap

Het tekort aan verpleegkundigen is groot en wordt alleen maar groter in de toekomst door onder andere vergrijzing, hoge (administratieve) werkdruk én een gebrek aan invloed. Verpleegkundigen ervaren te weinig zeggenschap over hun eigen werk, beleid en organisatieontwikkelingen wat essentieel is voor het continu verbeteren aan kwaliteit van zorg en het werkplezier van personeel. Daarnaast geven veel verpleegkundigen aan persoonlijk uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling te missen in hun dagelijkse werk. 

“Met enthousiasme en
creativiteit creëren wij 
altijd beweging.”

Allemaal werken wij met hart voor de zorg en kennis van de sector. Iedereen in ons team draagt bij vanuit zijn eigen expertise en ervaring en met de overtuiging dat het altijd beter kan.

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies over relevante kansen en uitdagingen in de zorg. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze zorg gerichte inspiratiesessies?

Top