Inspiratiesessies en opleidingen

In de bouw- en infrabranche maken mensen het verschil. Zij zijn continu op zoek naar relevante inspiratie en vaardigheden om ook morgen het verschil te kunnen maken. Benieuwd naar onze bouw- en infraspecifieke inspiratiesessies en opleidingen?


Inspiratiesessies & Opleidingen

07-12-2022
Inspiratiesessie

Aanvullende wetgeving over veiligheid voor opdrachtgevers

In de huidige wetgeving hebben de opdrachtgever en opdrachtnemer de verplichting om een V&G coördinator ontwerpfase en V&G coördinator uitvoeringsfase aan te stellen. Met de komende invoering van de Omgevingswet wordt daar een functionaris aan toegevoegd; de Veiligheidscoördinator Directe Omgeving (VDO).  

08-12-2022
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector – Effectieve HR-cyclus

Het einde van het jaar is in zicht, dit is ook meteen de drukste periode. Binnen de bouwsector herkennen jullie waarschijnlijk allemaal de deadlines in projecten voor het einde van het jaar. Maar ook binnen de organisatie zijn we bezig met strategiebepaling, jaarplannen en begrotingen voor het nieuwe jaar.

02-02-2023
Inloopspreekuur

Inloopspreekuur: Uitstel Omgevingswet en Wkb

Heb jij vragen over het uitstel van de Omgevingswet of Wkb? Of een inhoudelijke vraag, implementatievraag of iets anders? Schrijf je snel in voor ons inloopspreekuur!

07-03-2023
Inpsiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - maart 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de laat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

13-06-2023
04-07-2023
05-09-2023
26-09-2023
Leergang

Installatiestrateeg ‘Voor meer regie en betere resultaten’ - 2023

De ontwikkelingen in de installatiebranche bieden nieuwe kansen, maar kun je daar wel voldoende van profiteren? Hoe zorg je ervoor dat de projectleiders klaar zijn voor de regierol die steeds meer van hen verwacht wordt? Hoe kunnen zij naast hun technische vaardigheden ook de communicatie- en managementvaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben? Hoe vergroot je daarmee de kwaliteit en het commercieel succes? Daarvoor is er nu de Leergang Installatiestrateeg.

29-06-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - juni 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de laat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

10-10-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - oktober 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waaar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

07-12-2023
Inspiratiesessie

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - december 2023

De bouwsector staat voor grote uitdagingen. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

Blijf op de hoogte

Frequent organiseren wij inspiratiesessies over relevante kansen en uitdagingen in de bouw en infra. Wil je graag een uitnodiging ontvangen voor deze bouw en infra gerichte inspiratiesessies?

Top