Netwerkbijeenkomst voor Accountmanagers in de Zorg

Als accountmanagers/zorgverkoper ben je vaak solist in het vak binnen jouw organisatie, zeker in kleinere organisaties. Herken je de situatie dat je vaak zelf het wiel uitvindt, je weinig sparringpartners hebt voor complexe vraagstukken en vooral leert door te doen? Hoe zou het zijn om in contact te komen met collega-accountmanagers en met hen van ideeën en gedachten te wisselen? En van elkaar te leren en elkaar te inspireren?

Daar dragen we vanuit BdB Zorg graag aan bij! Vanuit BdB zijn wij in contact met veel accountmanagers van verschillende zorgorganisaties uit verschillende sectoren. Op 9 juni a.s. organiseren we een netwerkbijeenkomst speciaal voor accountmanagers.

Naast netwerken staat de bijeenkomst in het teken van inspiratie opdoen. We mogen namelijk een inspirerende gastspreker ontvangen. Iemand vanuit de inkoopkant van zorg die zijn of haar visie loslaat op de uitdagingen rondom de financiering van zorg. Hierna zal er ruimte zijn om over dit thema van gedachten te wisselen.

Kortom, een netwerkbijeenkomst die je niet wilt missen! Kom jij 9 juni a.s. naar de netwerkbijeenkomst voor accountmanagers in de zorg?

Wil je op de hoogte blijven van Accountmanagement in de Zorg en in contact komen met collega-accountmanagers? Volg dan ons besloten netwerk op LinkedIn

Datum
16 juni 2022

Tijd
15.00-17.00 uur

Investering
Deelname is kosteloos

Locatie
Fysiek, omgeving Amersfoort

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Scheer of Marleen Leermakers.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top