Marleen
Leermakers

Managing consultant

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Na mijn master Zorgmanagement en een aantal jaar als beleidsadviseur in de ouderenzorg, kwam ik in aanmerking met een (toen nog) nieuw vakgebied: zorgverkoop. Zorg en verkoop, gaat dat samen? Zeker! Vanuit deze overtuiging ben ik bij BdB gestart.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken is voor mij het aangaan van een verbinding. Met een verbinding kun je elkaar versterken, aanvullen, helpen, spiegelen en samen delen.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB
De mensen, mijn collega’s, onze relaties, wij maken het verschil! Ook de dynamiek, energie en de continue beweging maken mij trots om te werken bij BdB.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Vraagstukken die zich richten op het positioneren en organiseren van accountmanagement in de zorg en het samenspel tussen zorgaanbieders en financiers maken mij enthousiast. Altijd vanuit de overtuiging een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van organisaties en mensen.

Wat is je passie naast je werk?
Ik geniet van en in het leven met de mensen om me heen, blijf in beweging en ontdek waar ik kan. Dit doe ik op het hockeyveld, met tochtjes op de racefiets, door de wereld te ontdekken en buiten te zijn.

Top