Projectervaring in één dag - voorjaar 2024

De 'Projectervaring in één dag' is gericht op iedereen die werkzaam is in het zorg- of sociaal domein, in zijn of haar werk te maken heeft met projecten en die zich door middel van een succeservaring wil ontwikkelen in goed projectmanagement. Tijdens de 'Projectervaring in één dag' doorleef je een volledig project van kop tot staart. Volgens de principes van 'serious gaming' werk je samen aan een succeservaring waardoor je leert je projecten efficiënter en effectiever uit te voeren. Uiteindelijk haal je na deze 'Projectervaring in één dag' meer plezier uit je projecten!

De principes van 'Projectmatig werken' vormen de basis van deze 'Projectervaring in één dag'. In een fictieve casus casus (weg van de dagelijkse praktijk) doorleef je de verschillende fases en werk je spelenderwijs aan jouw vaardigheden. Met tussentijdse reflectiemomenten en intervisie leggen we de link naar jouw dagelijkse werk. De persoonlijke in- en outtake zorgen ervoor dat jij maximaal leerrendement uit de 'Projectervaring in één dag' haalt. 

Wat maakt de "Projectervaring in één dag" uniek?

  • Stel je voor: je slaagt erin een project op te starten en succesvol af te ronden in één dag!
  • Je doet veel kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken op;
  • Gedurende de "Projectervaring in één dag" is er een juiste balans tussen structuur en vaardigheden;
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften, zoals efficiënter met je tijd omgaan, oplossingsgericht denken of buiten je comfortzone opereren. 

Waar bestaat de "Projectervaring in één dag" uit?

Als je deelneemt aan de "Projectervaring in één dag", krijg je naast deelname aan de livedag "Projectervaring in één dag", ook een persoonlijke in- en outtake waarin we kijken naar jouw persoonlijke leerdoelen. Daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving en faciliteren we een intervisie met alle deelnemers om maximaal leerrendement te behalen.

Wanneer?

De livedag staat gepland op 23 april 2024 (09.30-17.00 uur).

De intervisie vindt plaats op 14 mei 2024 (10:00 – 13:00 uur). De data voor de persoonlijke in- en outtakes  worden in overleg met de deelnemers gepland.

Investering

De kosten van de 'Projectervaring in één dag' bedragen € 695,- (excl. btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief livedag, toegang tot de digitale leeromgeving, persoonlijke in- en outtake en intervisie.

BdB Zorg is een CRKBO-geregistreerde organisatie. Studiekosten kunnen dus in veel gevallen worden afgetrokken van de belasting.

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het zorg- of sociaal domein, in zijn of haar werk te maken heeft met projecten en die zich door middel van een succeservaring wil ontwikkelen in goed projectmanagement.

Op zoek naar een training op maat?

BdB Zorg biedt het ontwikkeltraject ook In-Company aan, zodat we optimaal kunnen inspelen op de wensen, behoeften en praktijkcasussen die in jouw organisatie spelen.

Locatie

BdB-Huis in Amersfoort.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Scheer

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top