Op zoek naar inspiratie en opleidingen?

Vanuit onze ervaring in projecten organiseren wij regelmatig inspiratiesessies. Een laagdrempelige manier om geprikkeld te blijven en je te verbinden met het netwerk. Daarnaast bieden wij verschillende functiegerichte ontwikkeltrajecten met een directe link naar jouw dagelijkse praktijk.


Inspiratiesessies en opleidingen

30-01-2024
Inspiratiesessie

Als gemeente ontvang ik de eerste melding bouwactiviteit, wat nu?

Iedereen is benieuwd hoe de eerste echte meldingen eruit gaan zien en of er verrassingen naar voren gaan komen na de invoering van de Wkb. Tijdens deze inspiratiesessie gaan we gezamenlijk hier het gesprek over aan. 

31-01-2024
Inspiratiesessie

Veiligheid in de directe omgeving van het bouwwerk

De Omgevingswet is een enorme stelselwijziging en brengt veranderingen op meerdere fronten met zich mee. Eén van de veranderingen is dat in het BBL-spelregels zijn toegevoegd over hoe we toezicht houden op directe omgeving van het bouwwerk. 

27-02-2024
Inspiratiesessie

De Omgevingswet voor een opdrachtgever

Er zijn verschillende acties die te maken hebben met de Wkb, tijdens deze inspiratiesessie bespreken we gezamenlijk de vragen die ontstaan. 

14-03-2024
Inspiratiesessie

Als gemeente ontvang ik de eerste melding strijdigheid. Moet en ga ik handhaven?

Als gemeente heb je een andere rol, in plaats van toetsen op het bouwbesluit moet je nu toetsen op volledigheid en bij afwijkingen en strijdigheden beoordelen of je hierop actie wilt ondernemen dan wel handhaven. Voor iedereen is het Wkb-proces nieuw, tijdens deze sessie gaan we het gesprek aan. 

21-03-2024
11-04-2024
02-05-2024
Ontwikkeltraject

Projectleider in het Sociaal Domein

Ben jij (startend) projectleider of lid van een projectteam in het sociaal domein? Dan is het ontwikkeltraject 'Projectleider in het sociaal domein' voor jou bedoeld!

23-04-2024
Training

Samen Sterk in Bouwteams voor gemeenten, waterschappen en provincies

Een Bouwteam of 2-fasen aanpak lijkt niet meer weg te denken in onze bouw- en infrasector. Daarnaast wordt de bouwteam aanpak ook steeds vaker programmatisch in de markt gezet om met minder mensen meer en sneller werk te verzetten.

13-06-2024
14-06-2024
Samen sterk buiten

BdBuiten - 24 uurs editie - 2024

Als je als professional lekker in je vel zit en energie uitstraalt gaat je omgeving daar ook in mee. Waar kan je meer energie uit halen dan 24 uur in de natuur? Door in een andere omgeving te zijn en met elkaar unieke buitenactiviteiten te doen breken we op persoonlijk vlak én organisatieniveau de bestaande denkkaders open.

Top