zorg

Hebben zorgprofessionals een duidelijke stem in jouw zorgorganisatie?

23-09-2022

Vanuit VWS komt er ruim € 12 miljoen beschikbaar om het zeggenschap van zorgprofessionals te vergroten. Dat betekent dat 255 zorgorganisaties de mogelijkheid en ruimte krijgen om te werken aan zeggenschap en veerkracht van hun medewerkers met een subsidie van max € 50.000,-.

Inschrijven voor deze subsidie kan (onder voorbehoud) tussen 9 en 23 september 2022. Het doel van de subsidie is het opstellen en uitvoeren van een gezamenlijk plan om de professionele zeggenschap van zorgprofessionals merkbaar te verbeteren, naar een hoger niveau te tillen en de veerkracht te versterken. Heb je nog een sparringspartner of inspiratie nodig? Of wil je dat wij meedenken hoe je dit vorm kan geven? Neem dan contact op met Marit of Minke. Wij gaan namelijk graag de samenwerking aan met zorgorganisaties om zeggenschap te vergroten!

Heb je al een plan en wil je meer weten over onze ontwikkeltrajecten op het gebied van Verpleegkundig Leiderschap of over het opzetten of door ontwikkelen van een VAR? Lees dan verder

Terug

Top