Marit
de Kock

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn achtergrond ligt in de geneeskunde, waarin ik al snel interesse ontwikkelde in de organisatie van zorg. Dit kwam terug in de master Healthcare management. Ik ben gestart als stagiaire bij BdB en daarna met enthousiasme doorgegroeid in de rol als organisatieontwikkelaar! 

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij elkaar verder brengen, samen in ontwikkeling! Waarom moeilijk doen, als het samen kan? Door samen te werken kom je tot betere oplossingen en bereik jeF een hoger niveau. Ik zie kracht in de benadering vanuit verschillende invalshoeken, zo ook bv patiënt, zorgverlener en management.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Bij BdB is het maatwerk en staat de mens centraal, dit trekt mij aan omdat dit naar mijn mening de weg is naar succes en passende ontwikkeling! Met veel passie en enthousiasme wordt er gekeken vraagstukken en wordt de link met de praktijk niet vergeten, dat vind ik belangrijk. 

Omschrijf je rol binnen BdB.
Als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont houd ik mij bezig met het thema innovatie en projectmanagement en leiderschap en samenspel in de zorg. In opdrachten word ik enthousiast van het verbinden van mensen, het oplossen van complexe vraagstukken en het vooruit helpen op een positieve, enthousiaste werkwijze.

Wat is je passie naast je werk?
Naast mijn werk ontdek ik graag de wereld door middel van reizen. Ik kijk altijd weer uit om verschillende landen en culturen te leren kennen. Daarnaast sport ik graag en vind ik het leuk om nieuwe sporten te leren. Ook ben ik groot fan van spelletjes, waarin tactiek, gezelligheid en humor samenkomen.

Top