Inspiratiesessie 'Meer effect uit strategie voor Architecten en Ingenieurs'

De huidige maatschappelijke uitdagingen volgen elkaar in rap tempo op. Dit zijn uitdagingen die invloed hebben op onze branche en onze bedrijven. Deze ontwikkelingen vragen dan ook om het herijken van richting en (door-)ontwikkeling. Wellicht hebben deze ontwikkelingen ook een behoorlijke impact op jouw onderneming en projecten en zijn jullie reeds hierop aan het inspelen.

Herkenbaar? Neem dan deel aan de inspiratiesessie: “Meer effect uit strategie voor Architecten en Ingenieurs”.

De praktijk laat zien dat vrijwel alle organisaties een eigen manier hebben om hun strategie en plannen voor komende jaren in te vullen. Hoe organisaties hiermee omgaan, hoe zij inspelen op de maatschappelijke uitdagingen en hun eigen ambities, maar ook hoe zij prioriteiten bepalen - bepaalt hun succes.

Tijdens deze inspiratiesessie willen we in dialoog met elkaar reflectie en inspiratie bieden over het vormen van een toekomstbestendige, maar ook werkbare strategie waardoor je als bedrijf meer effect haalt uit de strategische richting en de daaruit volgende plannen. Daarbij doorlopen we gezamenlijk de verschillende stappen bij het strategievorming- en strategierealisatie proces en geven wij onze belangrijkste tips!

Programma

  • Kennismaking collega-ingenieurs en architecten
  • Verkenning van de uitdagingen
  • Inspiratie en discussie
  • Gezamenlijke conclusies

Datum

8 november 2022

Tijd

15.00 – 17.00 uur met aansluitend een borrel

Investering

De bijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden. 

Doelgroep

Personen die leiding en of sturing geven aan een Architecten- of Ingenieursbedrijf.

Locatie

BdB-huis, Amersfoort

Meer informatie

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie en onze praktische aanpak? Neem dan contact op met Jetze Visser of Sebastiaan Tiemessen.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top