Jetze
Visser

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Vanuit Friesland ben ik verhuisd naar Eindhoven voor een studie Bouwkunde en ben daar mijn werkzame leven begonnen als adviseur verduurzaming voor woningcorporaties. Daar ervaarde ik dat de ontwikkel- en implementatievraagstukken mij meer triggerden dan het technisch inhoudelijke project. Een vrij korte zoektocht naar organisatieontwikkeling in de bouwsector bracht mij bij BdB.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samen met klanten maar vooral met collega’s voor een mooie uitdaging staan en vooraf weten en erop vertrouwen dat er een goed resultaat uitkomt. In een samenwerking zoek ik snel naar persoonlijk contact, ook anders dan werk, als ik met iemand kan lachen en openlijk feedback en verwachtingen kan bespreken, komen de resultaten vanzelf.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Naast dat alle collega’s op hun eigen manier energiek zijn, streeft iedereen naar ontwikkeling. Die setting werkt ontzettend stimulerend en motiverend, we zijn samen sterk! Dat in combinatie met het krijgen van alle ruimte en perspectief voor persoonlijke ontwikkeling, uitdagende projecten en leuke klanten maakt het voor mij de ultieme werkomgeving.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Als allround organisatieontwikkelaar focus ik mij met name op de architecten en het ‘richten en aansturen’ van organisaties en projecten. Op mijn manier, met humor en gestructureerde creativiteit, help ik klanten en BdB verder.

Wat is je passie naast je werk?
Alles met auto’s en muziek, het maakt niet uit of het gaat om klassiekers of de nieuwste releases, mij kun je altijd bellen voor ongevraagd advies over een te kiezen auto of het invullen van je stemlijstje voor de Top2000. Daarnaast heb ik recent ontdekt dat ik graag tennis.

Top