Sebastiaan
Tiemessen

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Aangejaagd door mijn passie voor leren en ontwikkelen heb ik een (studie)achtergrond opgebouwd gericht op het (laten) ontwikkelen van mensen en organisaties. Als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont voel ik mij dan ook als een vis in het water omdat ik dagelijks aan de slag ben met het creëren van een balans tussen beide.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij vertellen, luisteren, vragen en doorvragen. Er is vertrouwen en durf nodig om feedback te kunnen geven en te ontvangen. Samenwerken gaat over het zien van elkaars standpunten en het vinden van gezamenlijke belangen. Als die basis er is, kan je samen veel bereiken.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Bureau de Bont is een platte organisatie waarbij verantwoordelijkheid, initiatief en ruimte voor eigen ideeën hoog in het vaandel staan. Samen met een groep van ambitieuze collega’s wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling van klanten en van elkaar.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Als organisatieontwikkelaar lever in mijn bijdrage aan het succesvol zijn van organisaties binnen de brede bouwsector. Ik krijg er energie van om samen met mijn collega’s en de klant op een passende en slimme manier doelen te bereiken.

Wat is je passie naast je werk?
Naast mijn werk heb ik een passie voor ‘doe-dingen’. Voor mij bestaat dit uit hockey, zeilen en motorrijden. De rode draad die door deze ‘doe-dingen’ heen loopt is dat ik graag actief, fanatiek en samen met vrienden en familie bezig ben.

Top