Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - Duurzame Mobiliteit

Duurzaamheid is niet meer weg te denken in deze wereld. Vanuit de organisatie wordt er steeds meer van ons gevraagd op het gebied van duurzaamheid, natuurlijk willen we allemaal bijdragen aan een betere wereld, zowel persoonlijk als vanuit de organisatie.  

Daarnaast is het sinds Covid-19 niet meer standaard dat werknemers enkel op kantoor of altijd op dezelfde locatie werkzaam zijn; hybride werken is niet meer weg te denken. De jongere generatie vraagt om een andere manier van zakelijk reizen, zo is de leaseauto inmiddels niet meer standaard, dit betekent wat voor het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie.  

Met een mobiliteitsbeleid kun je sturen op het mobiliteitsgedrag van medewerkers, dit is geen gemakkelijke opgave. Medewerkers zijn nu eenmaal gewend aan bepaalde routines. In de laatste bijeenkomst van het Human Capital Netwerk in de bouwsector is Duurzame Mobiliteit dan ook genoemd als het onderwerp voor onze volgende bijeenkomst. 

Wat is Duurzame Mobiliteit? Welke alternatieven zijn er? Wat wordt gestimuleerd vanuit de wet- en regelgeving? En wat is er fiscaal mogelijk? Maar vooral ook; wat zijn de wensen en behoeften vanuit de medewerkers en hoe geef je hier als organisatie invulling aan? 

Kortom; we gaan graag met jullie in gesprek over Duurzame Mobiliteit in de komende sessie van het Human Capital Netwerk op 4 oktober a.s. Wat verstaan jullie hieronder? En welke voorbeelden kunnen jullie delen? Maar ook waar liggen jullie uitdagingen? Zoals altijd zullen we vanuit BdB een korte theoretische inleiding geven en gaan we daarna vooral met elkaar het gesprek aan, zodat er vooral voldoende ruimte is om van elkaar te leren.  

Wil jij ook graag meer weten over Duurzame Mobiliteit? Dan gaan we graag het gesprek aan!  

Datum
4 oktober 2022

Tijd
15.00 – 17.00 uur

Investering
De onlinebijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep
De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Locatie
Digitaal.

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rosa Bosman en Maaike Korensta

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top