Onze diensten

Organisatieontwikkeling is ons vak. Wij werken vanuit diverse rollen met als basis vier inhoudelijke thema’s

Projectmanagement

De zorgsector is continu in ontwikkeling, dit vraagt verandering en flexibiliteit. Hoe beweeg je als organisatie mee in alle ontwikkelingen?

Slim organiseren van projecten leidt tot optimaal kunnen meebewegen en benutten van kansen in de organisatie. Gestructureerd en met duidelijke kaders werken wij gezamenlijk toe naar de door jou gezette stip op de horizon. Jouw organisatie is uniek en vraagt daarom een aanpak op maat. Vier fasen zijn hierin volgens ons leidend: ‘initiatief’, ‘plan en ontwerp’, ‘start en uitvoering’ en ‘implementatie en borging’.

“Onze projecten creëren beweging in de organisatie. Door een duidelijke positionering van het projectenbureau en goede structuur in projecten weten we gedragen resultaten te behalen. ”

Wij versterken projectmatig werken in de zorg. Met een scherpe blik op de inhoud en met enthousiasme vanuit de mens vliegen wij de projectenorganisatie aan. Met oog voor de context werken we samen toe naar duurzaam resultaat. En waar nodig zijn onze eigen projectleiders beschikbaar om uw projectleiding (tijdelijk) over te nemen.

Benieuwd hoe jij jouw projectorganisatie naar een volgend niveau kunt brengen? Wij helpen organisaties een volgende stap te zetten in projectmatig werken.

Voor meer informatie neem contact op met Sanne Huisman

Sanne Huisman

Rollen die wij vervullen

Afhankelijk van het ontwikkelvraagstuk in één van de thema’s en het beoogde resultaat vervullen wij als organisatieontwikkelaars verschillende rollen.

Programma-
manager

Projectleider/
-ondersteuner

Interim

Strategisch
adviseur

Onderzoeker
of auditor

Trainer

Adviseur

Teamcoach
of personal
coach

Top