Het Human Capital Netwerk in de bouwsector – Effectieve HR-cyclus

Het einde van het jaar is in zicht, dit is ook meteen de drukste periode. Binnen de bouwsector herkennen jullie waarschijnlijk allemaal de deadlines in projecten voor het einde van het jaar. Maar ook binnen de organisatie zijn we bezig met strategiebepaling, jaarplannen en begrotingen voor het nieuwe jaar. Daarnaast zijn dit vaak ook de maanden waarin de functioneringsgesprekken gevoerd worden met de medewerkers inclusief alle voorbereiding hiervoor. Kortom: te veel te doen in te weinig tijd!

Hoe is het ontstaan dat we alle gesprekken met de medewerkers aan het einde van het jaar plannen? Hoe ziet überhaupt jullie HR-cyclus eruit? En wordt hier nog wel mee bereikt wat we oorspronkelijk voor ogen hadden?

De afgelopen periode krijgen we veel vragen over de HR-cyclus, hoe doen andere organisaties dat en is één functioneringsgesprek per jaar wel voldoende, kan dat niet anders? En leggen we niet te veel de nadruk op de beoordeling in het moment in plaats van op het toekomstperspectief van de medewerkers?

Niet voor niets is deze periode van het jaar dus het moment om hierover na te denken: hoe effectief is jullie HR-cyclus? Op 8 december 2022 a.s. gaan we daarom hierover met elkaar in gesprek. Net als altijd in het Human Capital Netwerk delen we graag ervaringen en inspireren we elkaar.

Sluit je ook aan?

Datum
8 december 2022

Tijd
15.00 – 17.00 uur

Investering
De onlinebijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep
De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten en andere geïnteresseerde in de brede bouwsector.

Locatie
Digitaal

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rosa Bosman en Maaike Korensta

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top