Projectleider in de Zorg - najaar

Ben jij (startend) projectleider in de zorg en wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed kunnen uitoefenen op het effectief uitvoeren en laten slagen van projecten binnen jouw organisatie, maar weet je niet goed hoe? Schrijf je dan nu in voor ons ontwikkeltraject: Projectleider in de Zorg! In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je functie en hebben wij aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zorgorganisaties zijn continu in ontwikkeling. Dit vraagt van hun medewerkers dat zij in staat zijn mee te bewegen met verandering. Door veranderingen op een projectmatige wijze aan te pakken wordt het rendement van de resultaten vergroot en worden doelen makkelijker en tijdig behaald. Projectleiders hebben een belangrijke rol in het laten slagen van projecten en zijn een onmisbare schakel tussen de dagelijkse praktijk van zorg en het beleid en bestuur in zorgorganisaties. In ons programma Projectleider in de Zorg brengen wij een groep projectleiders bij elkaar die het verschil willen maken in hun organisatie.

Programma
Het programma bestaat uit twee opleidingsdagen en een terugkommiddag met intervisie. In het programma nemen wij deelnemers mee in de basis van het projectenproces, van start tot afronding. Daarnaast krijg je inzichten in jouw persoonlijke leiderschapsstijl als projectleider, staan we stil bij de scope van jouw functie, leer je hoe je meer invloed kunt uitoefenen in projecten en bieden we je handvatten en concrete voorbeelden om jou, samen met jouw organisatie, verder te brengen in projectmanagement. Theorie en casuïstiek uit de dagelijkse praktijk worden in deze training afgewisseld voor maximaal resultaat.

Terugkommiddag
Tijdens de terugkommiddag blikken we terug op de geleerde lessen en uitgevoerde acties. We sluiten af met een gezamenlijke intervisie waarin we stilstaan en ervaringen uitwisselen over situaties in jouw eigen dagelijkse praktijk, waarin de thema’s uit het ontwikkeltraject zijn toegepast.

Wanneer?
16 november en 7 december 2023: 09.00-17.00 uur
Terugkommiddag 18 januari 2024: 13.00-17.00 uur

Investering
€ 995,- (excl. btw)
BdB is een CRKBO geregistreerde organisatie. Studiekosten kunnen dus in veel gevallen worden afgetrokken van de belasting.

Doelgroep
(Startende) projectleiders in de zorg, projectmanagers in de rol van projectleider of projectmedewerkers met ambitie voor de projectleidersrol.

Locatie
Amersfoort

Op zoek naar een training op maat?
BdB Zorg biedt het ontwikkeltraject ook Incompany aan, zodat we optimaal kunnen inspelen op de wensen, behoeften en praktijkcasussen die in jouw organisatie spelen.

Meer informatie
Enthousiast geworden? Schrijf je hieronder direct in of neem gerust contact op met Sanne Huisman en Eline Scheer voor meer informatie.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top