De rol als zorgverkoper ten tijde van transformaties

In gesprek met collega-organisaties over 'De rol als zorgverkoper ten tijde van transformaties'.

Het Integraal Zorgakkoord, het WOZO Programma, de Hervormingsagenda Jeugd, het Gezond en Actief Leven Akkoord en legio aan regionale initiatieven; zomaar een greep uit de ontwikkelingen die spelen binnen de zorgsector in Nederland. Al deze ontwikkelingen zijn een roep naar transformatie in de zorg. Het kan en moet anders.

Het realiseren van transformaties brengt kosten met zich mee. Kosten die niet altijd uit de reguliere financiering vergoed worden. Om deze reden zijn tal van alternatieve financieringsstromen/ subsidies beschikbaar, waar zorgaanbieders gebruik van kunnen maken. Het is aan jou als zorgverkoper om de juiste financiering bij de transformatieplannen van jouw organisatie te matchen en vervolgens aan de gevraagde voorwaarden te voldoen. Met logische vragen tot gevolg: ‘Welke alternatieve financieringsmogelijkheden zijn er allemaal?’ ‘Hoe houd ik het overzicht en zorg ik dat ik nergens de boot mis?’ en ‘Welke rol moet ik hier als zorgverkoper in pakken?’.

Ben jij benieuwd hoe zorgverkopers in andere zorgorganisaties hiermee omgaan? Ga jij graag het gesprek aan met collega-zorgverkopers om van hen te leren en elkaar te inspireren? Dat kan!

BdB Zorg organiseert een digitaal tafelgesprek waaraan jij met jouw gelijken van gedachten kunt wisselen. Het tafelgesprek wordt begeleid door een tafelheer of -dame van BdB Zorg. Na dit gesprek loop jij van tafel met nieuwe ideeën en kennis over het thema. Kortom, alle ingrediënten voor een waardevol en interactief tafelgesprek zijn in huis!

Schuif jij 9 november bij ons aan?

Datum

9 november 2023

Tijd 

15:00 - 17:00 uur

Doelgroep

Accountmanagers/ Zorgverkopers

Investering

Deelname is kosteloos

Locatie

Digitaal via Microsoft Teams

Meer informatie

Wil je meer informatie?  Of heb jij een interessant thema voor een tafelgesprek? Neem dan contact op met Eline Scheer.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top