Bewuste keuzes in de projectorganisatie – maar wat kies je!?

Als zorgorganisatie kun je niet om de vele landelijke ontwikkelingen heen, denk aan het Integraal Zorgakkoord, het Programma en het Gezond en Actief Leven Akkoord. Daarnaast zijn er legio aan regionale initiatieven. Al deze ontwikkelingen vragen om veranderkracht en wendbaarheid in organisaties. Projectmanagement is een middel om deze veranderkracht en wendbaarheid te realiseren. Om als organisatie succesvol projectmanagement uit te voeren, zijn we vanuit BdB Zorg ervan overtuigd dat een goede inrichting essentieel is.

Vorig jaar hebben we vanuit BdB Zorg een sectoronderzoek gedaan naar de inrichting van projectmanagement in organisaties. Hieruit bleek dat er niet één op maat oplossing is, maar dat het vooral belangrijk is om bewuste keuzes te maken. Tegelijkertijd kwamen we tot de conclusie dat er bij veel organisaties nog winst te behalen valt. Dit is voor ons genoeg aanleiding om een BdB Aan tafel bijeenkomst te organiseren met als thema ‘Bewuste keuzes in de projectorganisatie – maar wat kies je!?’.

Tijdens de BdB Aan tafel staan inspiratie en met elkaar in gesprek centraal. Onder leiding van interessante gastspreker(s) van vooraanstaande zorgorganisaties op het gebied van projectmanagement worden we geïnspireerd op de vragen:

  • Welke ontwikkeling hebben jullie als organisatie gemaakt in de inrichting van jullie projectenorganisatie?
  • Wat zijn succesfactoren voor een goede inrichting van projectmanagement?
  • Wat zijn knelpunten waar je vandaag de dag nog tegenaan loopt?
  • Welke tip(s) zou je andere zorgorganisaties willen geven?

Aan de hand van deze spreker(s) gaan we met elkaar in gesprek aan de digitale tafel. Het tafelgesprek wordt begeleid door een tafelheer of -dame van BdB Zorg. Na dit gesprek loop jij van tafel met nieuwe ideeën en kennis over het inrichten van jouw projectenorganisatie.

Kortom, alle ingrediënten voor een waardevol en interactief tafelgesprek zijn in huis!

Ben jij op zoek naar inspiratie en handvatten voor het doorontwikkelen van de inrichting van projectmanagement in jouw organisatie? Schuif dan op 12 oktober a.s. bij ons aan!

Datum

Donderdag 12 oktober 2023

Tijd

15:00-17:00 uur

Doelgroep

Projectleiders, projectmanagers of leidinggevenden in de zorgsector

Investering

Deelname is kosteloos

Locatie

Digitaal via Microsoft Teams

Meer informatie

Wil je meer informatie?  Of heb jij een interessant thema voor een tafelgesprek? Neem dan contact op met Eline Scheer.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top