Projectleider in het Sociaal Domein

Ben jij (startend) projectleider of lid van een projectteam in het sociaal domein? Wil je vanuit jouw rol of functie meer invloed uitoefenen om projecten tot een succesvol einde te brengen, maar mis je de theoretische kennis en ervaring over ‘het hoe’?

Dan is het ontwikkeltraject 'Projectleider in het sociaal domein' voor jou bedoeld! In onze opleiding zorgen wij voor een kickstart voor je functie en hebben wij aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Projectleiders hebben een belangrijke rol in het laten slagen van projecten en zijn een onmisbare schakel tussen de dagelijkse praktijk en het beleid en bestuur in het sociaal domein. In ons programma 'Projectleider in het sociaal domein' brengen wij een groep projectleiders bij elkaar die het verschil willen maken in hun organisatie.

Programma
Het programma bestaat uit twee opleidingsdagen en een terugkommiddag met intervisie. In het programma nemen wij je mee in de basis van het projectenproces, van start tot afronding. Daarnaast krijg je inzichten in jouw persoonlijke leiderschapsstijl als projectleider, staan we stil bij de scope en context van jouw functie, leer je hoe je meer invloed kunt uitoefenen in projecten en bieden we je handvatten en concrete voorbeelden om jou, samen met jouw organisatie, verder te brengen in projectmanagement. Theorie en casuïstiek uit de dagelijkse praktijk worden in dit ontwikkeltraject afgewisseld voor maximaal resultaat.

Terugkommiddag
Tijdens de terugkommiddag blikken we terug op de geleerde lessen en uitgevoerde acties. We sluiten af met een gezamenlijke intervisie waarin we stilstaan en ervaringen uitwisselen over situaties in jouw eigen dagelijkse praktijk, waarin de thema’s uit het ontwikkeltraject zijn toegepast.

Waarom BdB Groep?
BdB Groep versterkt organisaties in het sociaal domein. Door onze betrokkenheid bij zowel gemeenten als zorgaanbieders, kennen we de taal en processen vanuit beide perspectieven, weten we welke belangen er spelen en is het onze kracht om deze werelden bij elkaar te brengen.

We richten ons op de lange termijn met focus op leren en ontwikkelen om veranderkracht binnen gemeenten te vergroten. We nemen mensen mee in het veranderproces, brengen kennis over en zorgen voor een optimale borging in de werkprocessen om ook op de lange termijn impact te bereiken.

Datum
Twee trainingsdagen: 12 en 28 november 2024 - 09.00 - 17.00 uur

Terugkommiddag: 12 december 2024 - 13.00 - 17.00 uur

Doelgroep
(Startend) projectleiders in het sociaal domein, projectmanagers in de rol van projectleider of projectmedewerkers met de ambities voor de projectleidersrol.

Investering
€ 995,- (excl. btw)

BdB is een CRKBO geregistreerde organisatie. Studiekosten kunnen dus in veel gevallen worden afgetrokken van de belasting.

Locatie
Omgeving Amersfoort

Op zoek naar een training op maat?
BdB Zorg biedt het ontwikkeltraject ook Incompany aan, zodat we optimaal kunnen inspelen op de wensen, behoeften en praktijkcasussen die in jouw organisatie spelen.

Meer informatie

Enthousiast geworden? Schrijf je hieronder direct in of neem gerust contact op met Sanne Huisman voor meer informatie.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top