Vernieuwing ISO 9001 en ISO 14001

De wereld van normering is constant in beweging. Zo wordt constant onderzoek gedaan naar de noodzaak of een norm nog aansluit op de praktijk en actualiteit. Onlangs heeft NEN bekend gemaakt dat ISO voornemens is om twee belangrijke normen aan te passen voor 2025: te weten de ISO 9001 en ISO 14001. Twee normen die wijd verspreid zijn in de bouwsector en waarvoor veel organisaties gecertificeerd zijn. Het besluit voor de actualisering van ISO 9001 heeft in het afgelopen jaar heel wat stof doen opwaaien.

De ervaring uit het verleden leert ons dat elke ISO-wijziging weer tot de nodige aanpassingen van het managementsysteem leidt. Het is logisch dat organisaties in deze situatie graag willen weten hoe zij gevolg geven aan deze ontwikkeling van ISO-normen. Dit levert actuele kennis in ontwikkelingen in wet- & regelgeving en nuttige gesprekspunten voor jouw contextanalyse voor de aankomende periode.

BdB praat je op 9 november graag bij over deze ontwikkeling en organiseert daarom een inspiratiesessie. We staan stil bij de te verwachte aanpassingen en bespreken, gezamenlijk met vakgenoten, welke impact we verwachten op de sector en organisaties. Welke vragen uit jouw organisatie verwacht je daarnaast bij een dergelijke ontwikkeling en hoe speel je hierop in? Kortom, voldoende gespreksonderwerpen die jou helpen om de actualiteit van normontwikkeling beter te begrijpen. Sluit jij ook aan?

Datum
9 november 2023

Tijd
15.30 – 17.00 uur

Investering
De bijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep
Medewerkers met kwaliteit in hun portefeuille.

Locatie
Digitaal

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Warner Schumacher.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top