Warner
Schumacher

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Opgeleid als Geograaf met specialisatie milieukunde. Later aangevuld met opleidingen MVK en Master Kwaliteitsmanagement. Ervaring in bouwsector met kwaliteits-, veiligheid- en milieumanagement, projectmanagement, HRM en ICT. Bij BdB in dienst sinds 2016, na een gezamenlijk trainingstraject bij een ingenieursbureau.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Gezamenlijk op een plezierige, waarderende en effectieve manier komen tot een gewenst eindresultaat. Een pragmatische aanpak en consensus staan waar mogelijk voorop. Iedereen brengt een, naar kunnen, evenredig deel in met als resultaat een tevreden team en klant.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Goede verhoudingen binnen het team, leuke collega’s waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat én waarin we mooie uitdagende projecten uitvoeren voor een professionele sector c.q. klanten.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Werkzaam in bouwteam, gespecialiseerd in managementsystemen gebaseerd op (inter)nationale normen en richtlijnen. Dit vormt bij veel projectgerichte bouwsector organisaties de basis voor de bedrijfsvoering. Aanspreekpunt voor collega’s op het gebied van normenkennis én ICT raakvlakken bij oplossingen voor onze klanten.

Wat is je passie naast je werk?
Ik luister veel naar muziek van diverse artiesten en genres. Wekelijks de collectie verruimen! Volg mijn “No Fuss” lijst op Spotify. Ik reis graag, samen met mijn gezin, naar mooie bestemmingen, waarbij we rondreizen en genieten.

Top