Psychologische Veiligheid - september

Het actuele thema psychologische veiligheid is een breed- en veelbesproken onderwerp. Ook bij BdB zien we een toenemende interesse voor dit thema. Vanuit onze expertise hebben we daarom het afgelopen jaar hierover twee inspiratiesessies georganiseerd. Doel van deze sessies was het gesprek hierover te stimuleren en ervaringen uit te wisselen.  

Tijdens deze sessies merkten we onder deelnemers de behoefte om dit onderwerp verdergaand met elkaar te bespreken en verdieping op te zoeken. Die gelegenheid organiseren we op dinsdag 17 september 2024.  

De gemene deler van de sessies en onze bedrijfsvisie is dat we geloven in het belang van psychologische veiligheid. Psychologische veiligheid in jouw eigen organisatie en team betekent een werkomgeving waar medewerkers zich thuis voelen, waar medewerkers hun mening kunnen uiten, fouten durven te bespreken en (daardoor) van elkaar leren. Dat leidt tot betere samenwerking, meer innovatie en efficiëntie en continue verbetering.  

Maar hoe geef je dit binnen je eigen organisatie vorm? Waar begin je? Dat blijkt bij velen een uitdaging te zijn. Daar willen we met elkaar over in gesprek gaan op dinsdag 17 september. Als je niet bij de eerdere inspiratiesessies aanwezig was, dan ben je nog steeds van harte welkom om aan te sluiten! 

Datum

17 september 2024

Tijd

15.30 – 17.00 uur 

Investering

De onlinebijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep 

Iedereen in een leidinggevende positie, die een rol vervult in HR en voor wie een functie vervult die betrekking heeft op kwaliteit en/of veiligheid. Of ben je vanuit een andere rol geïnteresseerd in dit onderwerp? Ook dan ben je van harte welkom!  

Locatie

Digitaal

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Westerhuis.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top