Anneke
Westerhuis

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Vanwege mijn dienstverlenende karakter en het graag willen samenwerken met anderen heb ik gekozen voor de studie Facility Management. Daarna heb ik bewust gekozen voor een  traineeship om me persoonlijk te ontwikkelen. Inmiddels is ontwikkeling bij anderen waar ik me nu het liefste mee bezig hou.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Voor mij is samenwerken een continue wisselwerking tussen mensen en die is er niet voor niks, want je hebt elkaar nodig om het beoogde gezamenlijk organisatie, afdelings- en projectdoel te bereiken. Vanuit nieuwsgierigheid om de ander echt te willen begrijpen, door vragen te stellen zonder oordeel,  vanuit jezelf te spreken als je ergens tegen aan loopt is in mijn ogen essentieel om echt het verschil te maken en met plezier te werken in een samenwerking.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Bij de vraag krijg ik al een glimlach op mijn gezicht. Er heerst een enthousiaste sfeer en een hoge drive om samen klanten een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling. Ik werk graag in  de bouwsector vanwege de ondernemers mentaliteit, het denken in mogelijkheden en de praktische insteek. 

Omschrijf je rol binnen BdB.
Ik word blij van het bezig zijn met de mensgerichtheid in organisaties, daarom sta ik voor groei en ontwikkeling van mensen, want ik geloof erin dat een bedrijf vanuit dat uitgangspunt het verschil kan maken voor de klant en de maatschappij. Mijn focus zit in teamontwikkeling, groepsdynamiek, coaching en procesbegeleiding.

Wat is je passie naast je werk?
Mijn hart gaat sneller kloppen als ik weer op de trekker mag zitten thuis op de boerderij bij mijn vader en broertje. Verder ben ik als boerendochter graag buiten, van wandelen, fietsen tot aan tuinieren. In huis sta ik graag in de keuken om steeds weer nieuwe recepten uit te proberen. Al deze activiteiten doe ik het liefst in gezelschap van vriendinnen en familie.

Top