BdBuiten - 24 uurs editie - 2024

Samen sterk buiten – buiten leren om binnen te excelleren

Als je als professional lekker in je vel zit en energie uitstraalt gaat je omgeving daar ook in mee. Waar kan je meer energie uit halen dan 24 uur in de natuur?

Tijdens de gloednieuwe BdBuiten 24-uurs editie gaan we – de naam zegt het al – 24 uur met elkaar naar buiten. Door in de natuur te zijn en met elkaar unieke buitenactiviteiten te doen, breken we de bestaande denkkaders open. Het doel?  Ruimte creëren voor jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je bij terugkomst meer plezier en prestatie uit je werk kunt halen!

Wat kan je verwachten?   

In 24 uur gaan we op twee gebieden aan de slag:

  1. Persoonlijke ontwikkelingeen volgende stap in de ontwikkeling van jou als professional door gerichte en individuele begeleiding op persoonlijke doelen en ambities.
  2. Ontwikkeling in de rol die je vervult: we gaan aan de slag met praktijkcasussen gerelateerd aan jouw rol binnen de organisatie. Om met concrete handvatten de volgende stap te zetten in het versterken van jouw organisatie en het samenspel daarbinnen.

Wat levert het op:

  • Enorme inspiratie boost. 24 uur in een inspirerende omgeving, geheel weg van de dagelijkse praktijk en ruis.
  • Ruimte voor persoonlijke groei en zelfreflectie. Om een verandering in gang te zetten of die belangrijke stap wél te gaan zetten.
  • Frisse energie. Inspiratie om in binnen jouw organisatie jezelf en je collega's in staat te stellen met scherpte en plezier het maximale uit hun werk te halen.
  • Netwerk van andere professionals uit de bouw-, zorg- en overheidssector.

Waarom BdB?

  • Als branche specialist kennen wij de uitdagingen van bouw, zorg en overheidsorganisaties.
  • We werken praktijkgericht. Het ontwikkeltraject is afgestemd op de uitdagingen van individuele deelnemers, kennis, casussen en ervaringen uit de praktijk.
  • Onze organisatieontwikkelaars werken vanuit eigen intrinsieke passie voor natuur en sport. We halen inspiratie uit buiten om binnen te excelleren. 
  • Op basis van bewezen methodieken stimuleren we het leerproces van de individuele deelnemer en garanderen we resultaat.

Datum
Donderdag 13 juni 2024 17.00 uur tot vrijdag 14 juni 2024 17.00 uur 

Een persoonlijke in- en outtake maken deel uit van het programma.

Investering
€ 995,- (excl. btw)
BdB is een CRKBO geregistreerde organisatie. Studiekosten kunnen dus in veel gevallen worden afgetrokken van de belasting.

Doelgroep
Leiders, programmaleiders, projectleiders, staffunctionarissen binnen bouw, zorg en overheidsorganisaties. Juist de diversiteit van organisaties in de deelnemersgroep van dit traject zorgt voor een groot leereffect en tegelijkertijd veel herkenning.

Locatie
Een bosrijke omgeving in het midden van het land.

Meer informatie
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Of wil je graag eens vrijblijvend in gesprek of het traject aansluit bij jouw persoonlijke of organisatiebrede ontwikkelbehoefte? Neem contact op met Eline Odding.

Op zoek naar een training op maat?

BdB Groep biedt het 24-uurs traject ook In-company aan, zodat we optimaal kunnen inspelen op de wensen, behoeften en praktijkcasussen die in jouw team/ organisatie spelen.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top