Projectervaring in één dag - 2024

De 'Projectervaring in één dag' is gericht op iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met projecten en die zich door middel van een succeservaring wil ontwikkelen in goed projectmanagement. Tijdens de 'Projectervaring in één dag' doorleef je een volledig project van kop tot staart. Volgens de principes van ‘serious gaming’ werk je samen aan een succeservaring waardoor je leert je projecten efficiënter en effectiever uit te voeren. Uiteindelijk haal je na deze 'Projectervaring in één dag' meer plezier uit je projecten!

De principes van ‘projectmatig werken’ vormen de basis van deze 'Projectervaring in één dag'. In een fictieve casus doorleef je de verschillende fases en werk je op spelenderwijs aan jouw vaardigheden. Met tussentijdse reflectiemomenten leggen we de link naar jouw dagelijkse praktijk. De persoonlijk in- en outtake zorgen ervoor dat jij maximaal leerrendement uit de projectervaring in één dag haalt.

Wat maakt de 'Projectervaring in één dag' uniek?

  • Stel je voor: je slaagt erin een project op te starten en succesvol af te ronden in één dag!?
  • Je doet veel kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken op.
  • Gedurende de projectervaring in één dag is er een juiste balans tussen structuur en vaardigheden.
  • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelbehoeften, zoals efficiënter met je tijd omgaan, oplossingsgericht denken of buiten je comfortzone opereren.

Waar bestaat de 'Projectervaring in één dag' uit?

Als je deelneemt aan de 'Projectervaring in één dag', krijg je naast deelname aan de livedag ‘Projectervaring in één dag’, ook een persoonlijke in- en outtake waarin we ook kijken naar jouw persoonlijkheidsprofiel en persoonlijke leerdoelen. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de online leeromgeving.

Wanneer?

De livedag staat gepland op dinsdag 5 november 2024 (9:30 – 17:00 uur). De data voor persoonlijke in- en outtakes worden nog gepland.

Investering

De kosten van de 'Projectervaring in één dag' bedragen € 495,- (excl. btw) per persoon. Dit bedrag is inclusief livedag, toegang tot de digitale leeromgeving en persoonlijke in- en outtake. BdB Zorg is een CRKBO-geregistreerde organisatie. Studiekosten kunnen dus in veel gevallen worden afgetrokken van de belasting.

Doelgroep

Iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met projecten en die zich door middel van een succeservaring wil ontwikkelen in goed projectmanagement.

Op zoek naar een training op maat?

BdB Zorg biedt het ontwikkeltraject ook In-Company aan, zodat we optimaal kunnen inspelen op de wensen, behoeften en praktijkcasussen die in jouw organisatie spelen.

Locatie

BdB-Huis

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Scheer

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top