Netwerkbijeenkomst voor zorgverkopers

De financiële uitdagingen van zorgorganisaties zijn groot. De krapte op de arbeidsmarkt, de complexiteit én veranderlijkheid van de financiering van zorg, hebben invloed op de financiële gezondheid van een zorgorganisatie. Dit maakt dat ook jouw rol, bijdrage en opgave als zorgverkoper veranderen. Veelal wordt er meer gevraagd van jouw rol en positie in de organisatie. Tegenwoordig is ‘Duurzaamheid’ bijvoorbeeld een thema dat steeds meer ter tafel komt bij de zorgverkoper, zowel intern als in gesprek met financiers. Dit roept vragen op als “Wat vraagt dit van mijn organisatie?”, “Wat is mijn rol hierin als zorgverkoper?”, en “Hoe speel ik hier als zorgverkoper goed op in?”.

Daar komt bij dat je veelal solistisch of in relatief kleine teams werkt. Je draait soms in rondjes en bent op zoek naar inspiratie van buitenaf. Hoe doen anderen dit? Zeker in tijden van transformatie zullen we met elkaar moeten groeien naar een toekomstbestendige zorgsector.  Daarbij is het leuk om in contact te komen met collega-zorgverkopers uit het hele land.

 

Om die reden organiseert BdB Zorg voor het derde jaar op rij het Netwerkevent voor professionals die zich bezighouden met de financiering van zorg! Dit jaar met het thema ‘Duurzaamheid in de zorg’. Vanuit BdB Zorg zijn wij in contact met veel professionals bij verschillende zorgorganisaties en sectoren uit het hele land. Daarom bieden we een platform voor verbinding en brengen we graag onze relaties met elkaar in contact bij de netwerkbijeenkomst.

De netwerkbijeenkomst staat (uiteraard) in het teken van netwerken. Daarnaast zorgen wij voor een passende dosis inspiratie op het thema ‘Duurzaamheid in de zorg’, uiteraard in relatie tot de financiering van zorg. Verder zorgen wij we voor een lekker hapje en een drankje, en een informele sfeer.

Kortom, het wordt weer een editie die je niet wilt missen!

Zien wij jou op 5 september a.s. op de netwerkbijeenkomst?

Datum
5 september 2024

Tijd
Het programma duurt van16:00 tot 18:00 uur. Daarna is er mogelijkheid tot naborrelen.

Doelgroep
Professionals die zich bezighouden met zorgverkoop

Investering
Deelname is kosteloos

Locatie
BdB Huis in Amersfoort (Koningin Wilhelminalaan 12, 3818 HP)

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Scheer of Eline Odding.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top