Inzichten inrichting van zorgverkoop in de ouderenzorg - wat betekent dit voor andere sectoren?

'Wat is nu de best passende inrichting van zorgverkoop voor onze organisatie?'. Deze vraag kregen wij als BdB steeds vaker te horen en kenmerkt de ontwikkeling van het vakgebied. Om die reden hebben wij in 2021 in samenwerking met Actiz een sectoronderzoek uitgevoerd naar de inrichting van zorgverkoop in de ouderenzorg. Het doel van het onderzoek was inzicht geven in de huidige inrichting van zorgverkoop in de ouderenzorg binnen ouderenzorgorganisaties, de wijze waarop het functioneren van deze inrichting wordt ervaren en een overzicht van mooie voorbeelden en succesfactoren. Het sectoronderzoek heeft tot waardevolle inzichten geleid voor de inrichting van zorgverkoop in de ouderensector. 

Ondanks verschillen in financieringsstromen in zorgsectoren, kunnen we van elkaar leren! Om die reden organiseert BdB op 17 februari a.s. een inspiratiesessie om de resultaten van het onderzoek te delen met andere sectoren. Wist je bijvoorbeeld dat de doorontwikkeling van het vakgebied zorgverkoop niet altijd zit in de capaciteit, het aantal fte dat zich primair focust op zorgverkoop? Aandacht voor samenwerking blijkt erg belangrijk. Daarnaast is er voldoende ruimte voor interactie.

Kortom, ben je werkzaam in de jeugdzorg, RIBW, GGZ, gehandicaptenzorg, medische revalidatie of een andere zorgsector? Of ben je werkzaam in de ouderenzorg en ga je graag met de andere sectoren over dit thema in gesprek? Schrijf je dan snel in, raak geïnspireerd en kom in gesprek over de inrichting van zorgverkoop om het vakgebied verder te professionaliseren in jouw organisatie.

Wil je deze inspiratiesessie niet missen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Datum
17 februari 2022

Tijd
15.00-17.00 uur

Investering
€ 50,- (excl. btw)

Doelgroep
Accountmanagers in de zorg/zorgverkopers met interesse of vraagstukken met betrekking tot de inrichting van zorgverkoop in zijn of haar organisatie in de brede zorgsector.

Locatie
Digitaal (MS Teams)

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Eline Odding via 033-4556030.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top