De Kwaliteitsinfluencer in de zorg

Wil je kwaliteit intern naar een nieuw niveau tillen op een moderne, dynamische en inspirerende manier? En de leerpunten van een interne audit net zo viral laten gaan zoals influencers dat doen met de laatste trends op het gebied van lifestyle?

Geïnspireerd op de laatste social media trends organiseren wij op 20 juni van 9:00 – 16:30 uur een training over hoe je meer impact kunt hebben als kwaliteitsverantwoordelijke, onder de noemer ‘de kwaliteitsinfluencer’.

Tijdens deze dag staat centraal op welke (nieuwe) manieren je de verbinding met collega’s in de organisatie kunt opzoeken om meer kwaliteitsbewustzijn in de organisatie te creëren. Wij bieden je de inspiratie en handvatten om de rol van kwaliteitsverantwoordelijke nóg leuker te maken - maar wellicht nog belangrijker – om de impact van de rol nog verder te vergroten!

Wat mag je verwachten? Ben je direct getriggerd door deze vraag en zou je je graag willen ontwikkelen tot de eerste kwaliteitsinfluencers in de zorg?

Schrijf je dan direct in voor onze kakelverse training ‘Hoe word ik kwaliteitsinfluencer in mijn zorgorganisatie’.

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is het idee van een ‘kwaliteitsinfluencer’, wat levert het jou en de organisatie op?
  • Bewust gebruik maken van de verschillende en andere kanalen in jouw organisatie.
  • Werken aan een groter bereik binnen de organisatie.
  • Bewust tijd besteden aan de emotionele kant van het kwaliteitssysteem.
  • Praktische tips en leuke voorbeelden hoe je als kwaliteitsinfluencer jouw functie naar een volgend niveau kunt brengen in jouw zorgorganisatie.

Datum
20 juni 2023

Tijd
09.00-16.30 uur

Investering
€ 395,- (excl. btw)

Doelgroep
Kwaliteitscoördinatoren, -managers, kwaliteits-, beleidsmedewerkers en auditoren.

Locatie
BdB-huis 

Programma
Wij bieden je de inspiratie en handvatten om de rol van kwaliteitsverantwoordelijke nóg leuker te maken; maar wellicht nog belangrijker – om de impact van de rol nog verder te vergroten!

Meer informatie
Wilt u meer weten over het kwaliteitsnetwerk zorg, onze onderscheidende aanpak of BdB Zorg en onze dienstverlening? Neem dan contact op met Kim van der Weel of Yvette Staal.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top