Tobias
Somers

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen? 
Ik heb een achtergrond in Strategisch Management, waarin duurzaamheid en toekomstbestendigheid de rode draad waren en zullen blijven. Al in de start als stagiaire tot in mijn huidige rol als organisatieontwikkelaar mag ik mij continue bezighouden met organisatievraagstukken rondom verduurzaming.  

Wat betekent samenwerken voor jou? 
Voor mij betekend het aanvoelen van elkaar, en weten wat de ander beweegt. Het gevoel dat je een kamer instapt, niet weet wat er gaat gebeuren, maar er blind op kan vertrouwen dat er een mooi resultaat ontstaat. 

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB? 
Als BdB-er ben je onderdeel van een sociale groep, is er beweegruimte voor persoonlijke doelen, hebben we een gezamenlijk doel en bouw je samen met je collega’s en relaties aan een betere wereld. 

Omschrijf je rol binnen BdB.
Al organisatieontwikkelaar die gericht is op duurzaamheid mag ik samen met collega’s en relaties iedere dag vanuit organisatieontwikkeling bijdragen aan de verdere verduurzaming van de bouwsector. Een opgave waar zowel op bewustzijn, kennisontwikkeling en prestatieverbetering kansen liggen. 

Wat is je passie naast je werk? 
Mijn passie buiten werk zit enerzijds in de Zuid-Amerikaanse dans, in het specifiek Salsa dansen en daarnaast in wintersport. Hierin kan ik mijzelf uitdagen, leren van anderen en dat onder het genot van prachtige muziek of heerlijk zonnig winterweer.

 

Top