Tessa
Franssen

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn achtergrond ligt in de Gezondheidswetenschappen, in de richting Beleid, Management en Innovatie. Ik ben in contact gekomen met BdB via Minke op een Career Day van Maastricht University. Ik werd meteen enthousiast naar aanleiding van haar verhalen en na mijn afstuderen werden er al snel wat berichten uitgewisseld via LinkedIn.
Na een korte omweg ben ik uiteindelijk weer bij BdB terecht gekomen. Dit voelde meteen goed en de klik was wederzijds! Niet veel later had ik mijn eerste werkdag in Amersfoort bij het BdB huis.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij vooral veel plezier hebben, elkaar uitdagen, en kennis en ervaring delen. Ieders perspectief doet ertoe, en door naar elkaar te luisteren en vragen te stellen ben ik van mening dat je tot het beste resultaat komt.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Binnen BdB is er veel aandacht voor persoonlijke- en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan met afwisselende opdrachten bij verschillende zorgorganisaties, én kreeg ik er meteen een hele leuke groep collega's bij. Iedereen is ontzettend gemotiveerd om de zorg, bouw en/of overheidssector verder te ontwikkelen. De energie en betrokkenheid van de BdB'ers werkt aanstekelijk!

Omschrijf je rol binnen BdB
Met mijn enthousiasme en leergierigheid hoop ik binnen de verschillende thema's mijn steentje bij te dragen aan het toekomstbestendig maken van de zorgsector. Hierbij richt ik me nog niet specifiek op één thema maar wil ik juist ontdekken wat het beste past bij mijn kwaliteiten en interesses. Ik word onder andere enthousiast van het verbinden van mensen en het doorgronden van complexe vraagstukken.

Wat is je passie naast je werk?
Buiten het werk ben ik het liefste (actief) bezig. Na mijn verhuizing naar Utrecht heb ik handbal weer opgepakt. Daarnaast hou ik ervan om lekker naar buiten te gaan om te wandelen, of een terrasje te pakken!

Top