Sharon
van de Bovenkamp

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Ik heb een opleidingsachtergrond in Pedagogische Wetenschappen en Healthcare Management en bij diverse studentenorganisaties ervaring opgedaan in beleidsvoering en projectmanagement. Na mijn afstuderen ben ik direct bij BdB aan de slag gegaan om me in te zetten voor organisatieontwikkeling en innovatie in de zorg.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Voor mij betekent samenwerken op een constructieve, oplossingsgerichte manier en gebruik makend van elkaars kennis, krachten en kwaliteiten, samen toewerken naar de doelen en ambities die we hebben opgesteld.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Wat mij enthousiast maakt over het werken bij BdB is dat we vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken kunnen bekijken en altijd op zoek gaan naar wat een organisatie écht nodig heeft om organisatieverandering en verbetering mogelijk te maken.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen het zorgteam richt ik me op vraagstukken op het gebied van kwaliteitsmanagement en project-/procesmanagement in zorgorganisaties.

Wat is je passie naast je werk?
Naast mijn werk speel ik graag piano, houd ik van lezen en ben ik bij goed weer te vinden op het water om te windsurfen.

Top