Rutger
Wilschut

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Vanuit mijn studie Strategisch Management aan de Tilburg Universiteit ben ik in 2020 als junior begonnen in het bouwteam van BdB. Als heuse Corona-starter heb ik mijn eerste professionele stappen (sprongen) grotendeels digitaal opgepakt!
 
Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij een combinatie van professionaliteit en plezier. Dit betekent enerzijds goede afspraken maken en elkaar voor geen verrassingen doen komen te staan; en anderzijds het werk op een leuke manier organiseren!
 
Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Het feit dat er te allen tijde aandacht besteed wordt aan het zoeken van verdieping en aansluiting op de aspecten van het vak waar je het meest in je kracht staat en waar je het meest plezier van krijgt!
 
Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen BdB ben ik actief in het bouwteam en houd ik mij bezig met diverse onderwerpen. Mijn hoofdzakelijke focus ligt op het gebied van prestatieverbetering en duurzaamheid, waarbij ik aandacht besteed aan de structuurmatige kant én menselijke kant van implementatie.
 
Wat is je passie naast je werk?
Naast werk ben ik graag buiten sportief actief; op de fiets of met de hardloopschoenen aan. Ons werk zelf is topsport – een sportieve levensstijl helpt mij enerzijds aan ontspanning en anderzijds aan scherpte door een gezond lichaam en gezonde geest.

Top