Nikki
van Leeuwen

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Na mijn studie Construction Management ben ik begonnen bij een civiele aannemer en heb ik ervaring opgedaan in de beheersing van grote bouwprojecten. Mijn interesse in de rol die mensen spelen in het ontwikkelen en verbeteren van organisatie, heeft mij bij BdB gebracht.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken is voor mij met een team naar de beste resultaten toewerken. Hierbij maken we vooraf afspraken en spreken we elkaar hierop aan, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en we gebruiken maken van een ieders kwaliteiten, om ook echt het beste resultaat te bereiken. 

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Werken bij de BdB geeft mij de mogelijkheid om aan een diversiteit aan opdrachten te werken, samen met een heel leuk team aan collega’s die allemaal bruisen van energie om het beste in elkaar en de opdracht te halen!

Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen BdB ben ik aanjager van het prestatieverbetering dossier, kennishouder en ervaringsdeskundige op het gebied van managementsystemen en kwaliteitszorg binnen de aannemerij, zowel infra als bouw.

Wat is je passie naast je werk?
Naast mijn werk ga ik graag racefietsen, hardlopen of yoga’en om mijn hoofd weer leeg te maken en ruimte te maken voor nieuwe ideeën. Mijn andere passie is schilderen en koken, waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Top