Mathilde
Berghout

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
In 2015 ben ik afgestudeerd in gezondheidseconomie aan de Erasmus Universiteit. Daarna heb ik een promotietraject gedaan op het thema medisch leiderschap in de ziekenhuissector en ben ik werkzaam geweest als docent verandermanagement. In januari 2020 ben ik gestart bij BdB.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Met elkaar, vertrouwen, humor, elkaar kritisch kunnen bevragen, verbinding, scherpte aanbrengen en trots zijn op gezamenlijk resultaat.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
De diversiteit en inhoud van de opdrachten die we uitvoeren, alle organisaties waar we mee samenwerken en vooral de geweldige collega’s en onze bijzondere teamspirit maakt voor mij dat ik me als een vis in het water voel bij BdB!

Omschrijf je rol binnen BdB.
Binnen BdB ben ik werkzaam als organisatieontwikkelaar op het thema leiderschap & samenspel in zorgorganisaties. Daarnaast ben ik kartrekker van onze ontwikkeltrajecten medisch leiderschap & verpleegkundig leiderschap.

Wat is je passie naast je werk?
Buiten zijn! In de bergen, op de racefiets, een wandeling in het bos, alleen of met mijn familie, vrienden of vriend. Afgelopen jaar heb ik een bestelbusje omgebouwd tot camperbus en daarmee trekken we zo veel als mogelijk door Europa én Nederland, heerlijk!

Top