Martijn
Scheijde

Associate

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
In 2001 ben ik als stagiair vanuit mijn studie organisatiepsychologie begonnen bij BdB. In de jaren daarna heb ik het voorrecht gehad met vele leuke collega’s resultaten te bereiken voor relaties uit de bouw-, infra- en overheidssector.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken is voor mij vanuit kennis van elkaars belangen, behoeften, sterke punten en uitdagingen gezamenlijk en op een gelijkwaardige manier resultaat te behalen, waarbij iedereen het gevoel heeft bij te dragen aan het resultaat. 

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Bij BdB redeneren we vanuit markt, mens en vak. Ik haal plezier uit de uitdagingen en interessante mensen in de bouw en infra, het samenwerken met BdB collega’s en het interessante vak van business- en organisatieontwikkeling.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Samen met relaties en collega’s bezig zijn met de uitdagingen en kansen van onze relaties uit de bouw-, infra- en overheidsbranche is hetgeen mij energie geeft. Het ontwikkelen van organisaties en projecten samen met relaties en collega’s boeit iedere dag.
 
Wat is je passie naast je werk?
Naast mijn werk ben ik graag actief met sporten als hockey, zeilen en skiën door het zelf te doen of te coachen. Daarnaast besteed ik vooral graag veel tijd aan familie en vrienden.

Top