Jesper
van der Waal

Managing consultant / partner

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Na mijn studie Zorgmanagement aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en een aantal jaar werken als beleidsadviseur in de ouderenzorg ben ik mijn BdB-avontuur begonnen. Dat voelt alweer lang geleden!

Wat betekent samenwerken voor jou?
Voor mij betekent samenwerken het herkennen van elkaars kwaliteiten en deze slim combineren om optimaal aanvullend voor elkaar te zijn. In goed samenspel zit voor mij naast dynamiek en plezier ook scherpte en tegenspraak.

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
Bij BdB sta je nooit stil en word je wekelijks ondergedompeld in energie en creativiteit. Samen met een groep onwijs leuke mensen ben je continu bezig de wereld een mooiere plek te maken vanuit de sector waar je hart ligt.

Omschrijf je rol binnen BdB.
Bij BdB ben ik medeverantwoordelijk voor het zorgteam. Naast dat ik zelf actief ben in projecten die gaan over leiderschap en samenspel in de zorg ondersteun in mijn collega’s in het zorgteam hun rol optimaal te vervullen verschillende projecten.

Wat is je passie naast je werk?
Naast BdB ligt mijn passie in het sporten. Ik houd ervan naar buiten te gaan en ben altijd in beweging. En thuis geniet ik volop van mijn kersverse gezin om mijn leven compleet te maken.

Top