Adriaan
van 't Land

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Na mijn studies Geschiedenis en Beleid, Communicatie en Organisatie was ik op zoek naar een omgeving waarin ik organisaties en mensen kon helpen hun werk beter en leuker te doen. BdB bleek en blijkt die omgeving te zijn.

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken betekent voor mij creativiteit en het beste in elkaar naar boven halen. Zo kom je niet alleen tot de beste resultaten, maar tot de meest verrassende en vernieuwende resultaten.  

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
BdB is voor mij een perfecte omgeving, omdat je je met tal van onderwerpen bezig kan houden binnen een specifieke sector, in dit geval de bouw. En bij BdB doe je dat met een groep zeer enthousiaste collega’s, die je elke dag inspireren en motiveren om het beste resultaat te zoeken voor onze klanten. En niet onbelangrijk, het is een hele mooie groep mensen met wie het ook heel leuk en fijn werken is.

Omschrijf je rol binnen BdB
Binnen BdB werk ik als organisatieontwikkelaar in de brede bouwsector. Specifiek houd ik me bezig met de thema’s veiligheid en de omgevingswet. Dat uit zich in trainingen en projecten waarbij ik als organisatieontwikkelaar mijn bijdrage lever om organisaties te helpen zich op een duurzame manier te verbeteren.

Wat is je passie naast je werk?
Niet alleen in ons werk maar ook daarnaast zoek ik afwisseling. Ik houd me, ook door mijn studieachtergrond, nog altijd graag bezig met geschiedenis in de vorm van steden(tripjes) en interessante boeken en documentaires. Daarnaast besteed ik met plezier mijn tijd aan piano spelen en koken. En ik krijg veel energie van actief buiten zijn.

Top