bouw

Stap jij ook op de veiligheidsladder?

Veiligheid in de bouw verdient continu aandacht in projecten én organisaties. De Governance Code Veiligheid in de Bouw heeft het verbeteren van houding en gedrag met betrekking tot veilig werken als speerpunt benoemd. Om deze verbetering te bereiken is de Safety Culture Ladder als hulpmiddel aangewezen.

Veiligheid in de bouw verdient continu aandacht in projecten én organisaties. De Governance Code Veiligheid in de Bouw heeft het verbeteren van houding en gedrag met betrekking tot veilig werken als speerpunt benoemd. Om deze verbetering te bereiken is de Safety Culture Ladder als hulpmiddel aangewezen. Hiermee kun je het volwassenheidsniveau van een organisatie op het gebied van veiligheidscultuur meten.

In aanbestedingen en contracten van ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw wordt momenteel trede 2 van de Safety Culture Ladder verplicht gesteld en vanaf 1 januari 2024 trede 3. Wil jij weten hoe wij jou hierbij kunnen helpen, lees dan meer informatie in deze onepager..

Terug

Top