zorg

Ontwikkeltraject Zorgverkoop - Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers

Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers.

Het Ontwikkeltraject Zorgverkoop vormt een goede basis om als zorgverkoper aan de slag te gaan. Je krijgt handige tips om mee ‘terug’ te nemen richting de organisatie!

  • Marijke Kempel, Ipse de Bruggen

 

Ik zou het traject zeker aanraden! Heel leuk en leerzaam. Fijn om ook een stukje herkenning te zien bij de andere deelnemers, en leuk om andere zorgverkopers te leren kennen en te sparren over casussen.

  • Anne van Hulten, Omring

 

Ik vond het erg leerzaam om andere professionals uit het vak te ontmoeten. Het traject dwingt je om in vogelperspectief te kijken naar je situatie en daar acties uit op te stellen. Eline en Tessa waren kundige trainers die zelf ook werkzaam zijn in het vakgebied.

  • Ilse Linsen, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

 

Ik zou dit traject zeker aanraden. Het was een goede mix van kennisoverdracht, theorie versus praktijk. Veel verschillende werkvormen en een relaxte sfeer. Ik weet nu wat mijn rol is en kan zijn. Werk aan de winkel!

  • Sabine Quartel - Tel, Enver

 

Ik zou het Ontwikkeltraject Zorgverkoop aanraden. Er worden goede basisprincipes gehanteerd waar interactief mee gewerkt wordt in de dagen. Ik heb veel geleerd wat in de praktijk toepasbaar is.

  • Bauke de Haan, Axion Continu

 

Ik zou dit traject zeker aanraden. Theorie en praktijk worden met elkaar gecombineerd en concreet gemaakt, zodat je ’t geleerde meteen kunt toepassen binnen je eigen organisatie.

  • Hanneke Fleuren, Pantein

 

Ik zou het traject aanraden aangezien dit een goede basis legt. Hier vandaan/vanuit kun je als zorgverkoper goed verder bouwen.

  • Marrit Goselink, Stichting Siza

Terug

Top