Energie en water

Lancering nieuw label BdB Energie & Water

Met trots kondigen wij aan dat we vandaag live gaan met ons nieuwe label: BdB Energie & Water. Met dit label en ons bevlogen team zetten we ons werk als organisatieontwikkelaars voort, vanuit de drijfveer om een nog grotere bijdrage te leveren aan de energie- en watertransitie.

Samen sterk in de energie- en watertransitie
De komende jaren staat Nederland voor de immense uitdaging om ons elektriciteits- en waternet toekomstbestendig te maken. De huidige processen en projectaanpakken schieten tekort en de capaciteit is beperkt. Dit vraagt om nieuwe manieren van organiseren en samenwerken binnen onze sector in het bereiken van opschaling en transitie. Bij BdB Bouw zijn we al enkele jaren actief in de energie- en watersector, met het nieuwe label BdB Energie & Water zetten wij hier nu een volgende stap in.

Onze bijdrage aan de energie- en watersector
BdB Energie & Water is een branchegerichte sparringpartner, met kennis en ervaring vanuit zowel de markt- als overheidskant, opgebouwd vanuit het ondersteunen van waterschappen, netbeheerders, aannemers, gemeenten en waterbedrijven. Met een team van organisatieontwikkelaars werken wij aan het vereenvoudigen, versnellen en verankeren van nieuwe processen en manieren van (samen)werken bij organisaties, programma’s en projecten.

Dit we doen onder andere op de onderstaande thema’s:

  • Versnellen in de keten;
  • Veiligheid in projecten (bijvoorbeeld: V&G en psychologische veiligheid);
  • Samenwerken in projecten en programma’s (bijvoorbeeld: Bouwteams);
  • Ontwikkelen van organisaties.

Wil je meer weten over onze diensten? Neem een kijkje op onze website of volg onze LinkedIn-pagina. Ook organiseren we regelmatig trainingen en gratis inspiratiesessies waar we je graag weer ontmoeten. 
 
Met energieke groet,
Team BdB Energie & Water

Terug

Top