Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - september 2024

De bouwsector staat voor grote uitdagingen, denk maar aan alles wat in 2023 de revue al is gepasseerd.

Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

We merken steeds vaker de behoefte van onze relaties om te weten hoe andere organisaties met de actuele uitdagingen omgaan. Vanuit BdB geloven we erin dat als we inderdaad onze zorgen en uitdagingen delen we er allemaal maar beter van worden. Niet voor niets hebben we zeven jaar geleden het Human Capital Netwerk opgericht voor iedereen in de bouwsector met HR en/of het opleiden van medewerkers in hun portefeuille.

We organiseren een aantal keer per jaar een onlinebijeenkomst waar we elkaar inspireren en met elkaar sparren. Vanuit BdB wordt er vanuit een inhoudelijke expertiserol meegekeken door onze medewerkers of een externe gastspreker.

De precieze inhoud van de bijeenkomst bepalen we aan de hand van de actualiteit, maar mocht je onze onlinebijeenkomsten niet willen missen, zet ze in je agenda of schrijf je alvast in.

Datum
26 september 2024

Tijd
15.00 – 17.00 uur

Investering
De onlinebijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep
De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Locatie
BdB-Huis Amersfoort

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maaike Korenstra.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top