Het Human Capital Netwerk in de bouwsector - Adaptiviteit als succesfactor in jouw organisatie

In een sector waarin complexiteit in alle vormen toeneemt en maatschappelijke ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen is adaptiviteit als competentie steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan technische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, veranderende bouwmethoden en digitalisering. Daarnaast nemen ook de maatschappelijke ontwikkelingen in snelheid toe, denk aan de toenemende wet- en regelgeving, het woningentekort en het gebrek aan goed geschoold personeel. Hoe organisaties, teams en mensen hiermee omgaan bepaald hun succes!

Tijdens de sessie in maart gaan we graag gezamenlijk met het Human Capital Netwerk het gesprek aan, we spreken over hoe adaptiviteit een plek kan krijgen in jouw organisatie en de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. We gaan in op verschillende vaardigheden die hierbij kunnen ondersteunen.

Dit is jouw kans om met andere leden van het HC-netwerk te sparren, ideeën uit te wisselen en praktische oplossingen te vinden over het thema adaptiviteit. Heb je vooraf specifieke vragen of wil je een inspirerende casus met ons delen? Wij horen dat natuurlijk graag.

Datum
5 maart 2024

Tijd
15.00 – 17.00 uur

Investering
De onlinebijeenkomst wordt door BdB kosteloos aangeboden.

Doelgroep
De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Locatie
Digitaal

Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maaike Korenstra.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top