Experttraject Accountmanagement in de zorg

Samen sterk in zorgverkoop

Ben je al bedreven in het vakgebied van zorgverkoop en op zoek naar die extra stap die jij kunt zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en waarmeer je vanuit jouw rol nog meer waarde toe kan voegen voor de organisatie? Dan is het gloednieuwe Experttraject van Accountmanagement in de zorg echt iets voor jou. Het traject zit vol inspiratie, nieuwe inzichten en handvatten. We gaan aan de slag op drie niveaus: jouw persoonlijke ontwikkeling, het samenspel binnen de organisatie en de veranderende context. 

Als zorgverkoper heb je een cruciale rol in het betaalbaar houden van de zorg en het omgaan met de complexe en veranderlijke financiering van zorg. We zien dat het vakgebied zorgverkoop sterk in ontwikkeling is. Zo ook de professionals die zich hiermee bezighouden. De verwachtingen van zorgverkoop veranderen door het veranderende speelveld en de externe ontwikkelingen. De uitdagingen in de zorgverkoop liggen steeds meer in de samenwerking, het meenemen van de organisatie of het vergroten van invloed. Vanuit BdB Zorg hebben we de vragen en ontwikkelbehoeften van de professionals in zorgverkoop en onze eigen ervaringen bij onze relaties gebundeld en vertaald naar een nieuw traject. Het Experttraject Accountmanagement in de zorg is daarmee een vervolg op het succesvolle Ontwikkeltraject Accountmanagement in de zorg die zich richt op startende zorgverkopers.

Wat kan je verwachten?  

In september 2023 gaat het Experttraject Accountmanagement in de zorg van start. In een periode van circa 8 maanden gaan we met drie ontwikkellijnen aan de slag: jouw persoonlijke ontwikkeling, het samenspel en de veranderende context. Wat haal je uit dit traject?

  1. Jouw persoonlijke ontwikkeling: een volgende stap in jouw persoonlijk leiderschap door gerichte en individuele begeleiding op persoonlijke doelen en ambities.
  2. Het samenspel: handvatten hoe je als verbindende schakel tussen de interne en externe wereld het samenspel tussen deze werelden en binnen jouw organisatie kunt versterken.
  3. De veranderende context: inspiratie en inzicht hoe je vanuit jouw rol in kunt spelen op de veranderende wereld.

Voor wie is het experttraject interessant?
Ervaren professionals die een actieve rol hebben in de zorgverkoop, het accountmanagement, regievoeren of leidinggeven over het zorgverkoopproces uit verschillende zorgdomeinen (Wlz, Zvw en sociaal domein).   

Juist de diversiteit van organisaties zorgt voor openheid, een groot leereffect en tegelijkertijd veel herkenning binnen de groep. Je bouwt direct aan een netwerk van zorgverkopers/accountmanagers in de zorg en hebt toegang tot leuke netwerkevents.  

Meer informatie  
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Binnenkort maken we meer informatie bekend, zoals de data, tijdsinvestering en kosten van het experttraject. Kun je niet wachten of wil je graag eens vrijblijvend in gesprek of het traject aansluit bij jouw ontwikkelbehoefte? Neem contact op met Marleen Leermakers.

Inschrijving

Aantal deelnemers
Top