Alison
ter Veld

Organisatieontwikkelaar

Wat is je achtergrond en hoe ben je bij BdB begonnen?
Mijn brede interesse in de gezondheidszorg heeft ervoor gezorgd dat ik naast mijn werk als fysiotherapeut en later stafadviseur kwaliteit en beleid in een ziekenhuis de master Zorgmanagement ben gaan volgen. Via deze master ben ik in contact gekomen met Mathilde Berghout. Mathilde werkt bij BdB en haar verhalen over de organisatie spraken mij enorm aan. Ik ben een kop koffie bij BdB gaan drinken en voelde mij direct thuis, de klik was gelukkig wederzijds!

Wat betekent samenwerken voor jou?
Samenwerken is voor mij ontzettend belangrijk. Naar elkaar luisteren, goede gesprekken voeren, verschillende perspectieven ontdekken en gezamenlijk hetzelfde doel voor ogen hebben geeft mij inspiratie en energie!

Wat maakt je enthousiast over het werken bij BdB?
BdB is een organisatie met enthousiaste en ambitieuze collega’s. De intrinsieke motivatie om de gezondheidszorg verder te ontwikkelen spreekt mij enorm aan.

Omschrijf je rol binnen BdB
Vanuit BdB richt ik mij vooral op vraagstukken binnen het kwaliteitsmanagement en projectmanagement. Verder ben ik betrokken bij het thema duurzaamheid in de zorg.

Wat is je passie naast je werk?
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief en sportief. Zo volg ik een cursus goudsmeden en ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Top